DSpace VŠB-TUO
    • čeština
    • English
  • čeština 
    • čeština
    • English
  • Přihlásit se
Zobrazit záznam 
  •   DSpace VŠB-TUO
  • Univerzita VŠB-TUO / VŠB-TUO Comunity
  • Publikační činnost VŠB-TUO / Publications of VŠB-TUO
  • Publikační činnost VŠB-TUO ve Web of Science / Publications of VŠB-TUO in Web of Science
  • Zobrazit záznam
  •   DSpace VŠB-TUO
  • Univerzita VŠB-TUO / VŠB-TUO Comunity
  • Publikační činnost VŠB-TUO / Publications of VŠB-TUO
  • Publikační činnost VŠB-TUO ve Web of Science / Publications of VŠB-TUO in Web of Science
  • Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Application of a vibration damping technique in characterizing mechanical properties of chicken meat batters modified with amaranth

Autor
Lapčík, Lubomír
Vašina, Martin
Lapčíková, Barbora
Plšková, Mária
Gál, Robert
Brychtová, Michaela
Datum vydání
2017
Typ dokumentu
article
ISSN
2193-4126
2193-4134
Metadata
Zobrazit celý záznam
Citace zdrojového dokumentu
Journal of Food Measurement and Characterization. 2017, vol. 11, issue 4, p. 1987-1994.
Dostupné na
https://doi.org/10.1007/s11694-017-9581-7
Práva
© Springer Science+Business Media, LLC 2017
URI
http://hdl.handle.net/10084/121153
Kolekce
  • Články z časopisů s impakt faktorem / Articles from Impact Factor Journals [2709]
  • Publikační činnost Katedry hydromechaniky a hydraulických zařízení / Publications of Department of Hydrodynamics and Hydraulic Equipment (338) [27]
  • Publikační činnost VŠB-TUO ve Web of Science / Publications of VŠB-TUO in Web of Science [3976]
Citace PRO

VŠB-TUO copyright © 2006-2018 
DSpace software copyright © 2002-2018 MIT and HP
Kontaktujte nás | Vyjádření názoru
openair
Theme by  
@mire NV
 

 

Rozšířené hledání

Užitečné odkazy

VŠB-TUOÚstřední knihovna VŠB-TUOBlog E-zdrojeOpen Access WeekPrůvodce Open Access

Procházet

Vše v DSpaceKomunity a kolekceDatum vydáníAutořiNázvyKlíčová slovaTyp dokumentuTato kolekceDatum vydáníAutořiNázvyKlíčová slovaTyp dokumentu

Můj účet

Přihlásit se

VŠB-TUO copyright © 2006-2018 
DSpace software copyright © 2002-2018 MIT and HP
Kontaktujte nás | Vyjádření názoru
openair
Theme by  
@mire NV