Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.authorObroučka, Karel
dc.contributor.authorKuča, Roma
dc.contributor.authorFiedor, Jiří
dc.contributor.authorŠutarová, Petra
dc.date.accessioned2006-10-10T05:10:20Z
dc.date.available2006-10-10T05:10:20Z
dc.date.issued2005
dc.identifier.citationSborník vědeckých prací Vysoké školy báňské - Technické univerzity Ostrava. Řada vědecko-výzkumných ústavů. 2005, roč. 51, č. 1, s. 139-148 : il.en
dc.identifier.issn1801-5514en
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/56965
dc.format.extent428840 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocsen
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravaen
dc.relation.ispartofseriesSborník vědeckých prací Vysoké školy báňské - Technické univerzity Ostrava. Řada vědecko-výzkumných ústavůen
dc.rights© Vysoká škola báňská-Technická Univerzita Ostravacs
dc.titleAnalytická identifikace masokostní moučkyen
dc.title.alternativeAnalytical identification of meat and bone mealen
dc.typearticleen
dc.rights.accessrestrictedAccesscs
dc.type.versionpublishedVersioncs
dc.type.statusPeer-reviewedcs


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam