Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorZelinka, Jancs
dc.contributor.authorMachová, Pavlínacs
dc.date.accessioned2012-07-11T08:08:27Z
dc.date.available2012-07-11T08:08:27Z
dc.date.issued2012cs
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/94728
dc.descriptionImport 03/08/2012cs
dc.description.abstractTématem bakalářské práce je projekt REHABILITAČNÍHO A WELLNESS CENTRA V OPAVĚ, umístěný přímo v centru města v blízkosti Horního náměstí. V Ateliérové tvorbě III. byla řešena urbanistická studie území. Byla tak navržena nová uliční fronta dělící území na 2 části od severovýchodu k jihozápadu, z Horního náměstí na ulici Popskou. V západním vnitrobloku byl umístěn park navazující na okolí opticky klamajícími podchody. Na tuto studii navazovala architektonická studie stavby wellness v Ateliérové tvorbě IV. Stavba byla umístěna do jižní části západního bloku, parter řešen komerčními plochami, budova v patře propojena pro účely wellness. Cílem dle zadání bakalářské práce je částečná dokumentace pro provádění stavby. Dále je řešen architektonický detail dřevěné sluneční a pohledové clony atria situovaného do parku, v 1. NP.cs
dc.description.abstractThe theme of this bachelor project is REHABILITATION AND WELLNESS CENTER IN OPAVA situated in center of the city near the Horní square. The urban study of the place was done in the Architecture Design Studio III. There was new street zone designed which is to divide this area in two parts from northeast to southwest, from Horní square to Popská street. At the west side of the courtyard a park which continues to the surrounding by optical illusion underpasses was situated. The urban study was followed by another architectural study of the wellness building in the Architecture Design Studio IV. The building was situated at the south part of the west block, parterre was resolved by commercial areas, the building on the first storey was connected for the purpose of wellness. The target of this bachelor project is a part of a documentation for the implementation of the construction. The next part is an architectural detail of wooden anti-solar and anti-facing screen at the atrium with view from the first storey to the park.en
dc.format54 l. : il. + 15 příl.cs
dc.format.extent1590527 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectOpavacs
dc.subjectHorní náměstícs
dc.subjectwellnesscs
dc.subjectprůchodycs
dc.subjectparkcs
dc.subjectMachováen
dc.subjectOpavaen
dc.subjectHorní squareen
dc.subjectwellnessen
dc.subjectunderpassesen
dc.subjectparken
dc.titleRehabilitační a wellnes centrum v Opavěcs
dc.title.alternativeRehabilitation and wellness center in Opavaen
dc.typeBakalářská prácecs
dc.identifier.signature201201540cs
dc.identifier.locationÚK/Studovnacs
dc.date.accepted2012-05-29cs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta stavebnícs
dc.description.categoryPrezenčnícs
dc.description.department226 - Katedra architekturycs
dc.thesis.degree-programArchitektura a stavitelstvícs
dc.thesis.degree-branchArchitektura a stavitelstvícs
dc.description.resultdobřecs
dc.identifier.senderS2712cs
dc.identifier.thesisMAC725_FAST_B3502_3501R011_2012cs
dc.rights.accessrestrictedAccess


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Icon

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam