DSpace VŠB-TUO
    • čeština
    • English
  • čeština 
    • čeština
    • English
  • Přihlásit se
Zobrazit záznam 
  •   DSpace VŠB-TUO
  • Ekonomická fakulta / Faculty of Economics (EKF)
  • Vysokoškolské kvalifikační práce Ekonomické fakulty / Theses and dissertations of Faculty of Economics (EKF)
  • Zobrazit záznam
  •   DSpace VŠB-TUO
  • Ekonomická fakulta / Faculty of Economics (EKF)
  • Vysokoškolské kvalifikační práce Ekonomické fakulty / Theses and dissertations of Faculty of Economics (EKF)
  • Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Ocenění společnosti potravinářského průmyslu vybranými metodami

Další název
Valuation of the Company of Food-Processing Industry by Selected Methods
Zobrazit/otevřít
ZAM0021_EKF_N6202_6202T010_2017.pdf (4.415Mb)
Posudek vedoucího – Dluhošová, Dana (95.81Kb)
Posudek oponenta – Kolková, Andrea (64.09Kb)
Autor
Zámečníková, Radana
Vedoucí práce
Dluhošová, Dana
Datum vydání
2017
Typ dokumentu
Diplomová práce
Metadata
Zobrazit celý záznam
Studijní program
Hospodářská politika a správa
Studijní obor
Finance
Instituce přidělující titul
Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta
Přístupová práva
openAccess
Poznámka
Import 23/08/2017
URI
http://hdl.handle.net/10084/117915
Kolekce
  • Vysokoškolské kvalifikační práce Ekonomické fakulty / Theses and dissertations of Faculty of Economics (EKF) [31988]
Citace PRO

VŠB-TUO copyright © 2006-2018 
DSpace software copyright © 2002-2018 MIT and HP
Kontaktujte nás | Vyjádření názoru
openair
Theme by  
@mire NV
 

 

Rozšířené hledání

Užitečné odkazy

VŠB-TUOÚstřední knihovna VŠB-TUOBlog E-zdrojeOpen Access WeekPrůvodce Open Access

Procházet

Vše v DSpaceKomunity a kolekceDatum vydáníAutořiNázvyKlíčová slovaTyp dokumentuTato kolekceDatum vydáníAutořiNázvyKlíčová slovaTyp dokumentu

Můj účet

Přihlásit se

VŠB-TUO copyright © 2006-2018 
DSpace software copyright © 2002-2018 MIT and HP
Kontaktujte nás | Vyjádření názoru
openair
Theme by  
@mire NV