Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorFišerová, Světlacs
dc.contributor.authorFrank, Ondřejcs
dc.date.accessioned2013-06-26T11:27:09Z
dc.date.available2013-06-26T11:27:09Z
dc.date.issued2013cs
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/100124
dc.descriptionImport 26/06/2013cs
dc.description.abstractDiplomová práce se zabývá odborným hodnocením rizikových faktorů pracovních podmínek (prachu, amoniaku, hluku a mikroklimatických podmínek) ovlivňujících zdraví zaměstnanců v živočišné výrobě při ošetřování drůbeže a navržením optimalizace ochrany zdraví proti jejich škodlivým účinkům. Úvodní teoretická část je věnována charakteristice drůbežářské živočišné výroby a popisu rizikových faktorů, které zde působí na zaměstnance. V další části je uveden krátký popis a historie společnosti, její rozdělení na jednotlivé farmy, a popis pracovních činností ošetřovatelky drůbeže v dané společnosti. V hlavní části je uveden stručný popis měřicích přístrojů, popis a výsledky samotného měření na vybraných drůbežích farmách, zhodnocení výsledků, navržení inovace ochrany zdraví při práci a doporučení opatření, ke snížení působení škodlivých faktorů na zdraví zaměstnanců.cs
dc.description.abstractThis thesis deals with peer evaluations of risk factors of working conditions (dust, ammonia, noise and microclimatic conditions) affecting employees' health and animal husbandry in the treatment of poultry and proposing optimization of protection against their harmful health effects. The theoretical part is devoted to the characteristics of poultry livestock production and description of risk factors that operate here on staff. The next section provides a brief description and history of the company, its division into individual farms and description of work activities nurse´s poultry in a given society. The main part is a brief description of the measurement instruments, the description and results of the measurement on the selected poultry farms, assessment results, design innovation occupational health measures and recommendations to a reduction of harmful factors on the health of employees.en
dc.format68, [5] l. : il.cs
dc.format.extent4844307 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectprach, amoniak, hluk, mikroklimatické podmínky, ošetřování drůbežecs
dc.subjectdust, ammonia, noise, climatic conditions, management of the poultryen
dc.titleInovativní návrh ochrany zdraví při práci v živočišné výroběcs
dc.title.alternativeInnovative Proposal for Health Protection at Work in Animal Productionen
dc.typeDiplomová prácecs
dc.contributor.refereeTureková, Ivanacs
dc.date.accepted2013-06-04cs
dc.thesis.degree-nameIng.cs
dc.thesis.degree-levelMagisterský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta bezpečnostního inženýrstvícs
dc.description.categoryPrezenčnícs
dc.description.department040 - Katedra bezpečnostního managementucs
dc.thesis.degree-programPožární ochrana a průmyslová bezpečnostcs
dc.thesis.degree-branchBezpečnostní inženýrstvícs
dc.description.resultvýborněcs
dc.identifier.senderS2720cs
dc.identifier.thesisFRA194_FBI_N3908_3908T002_2013
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam