dc.contributor.advisor | Serafín, Jiří | cs |
dc.contributor.author | Stehlíková, Markéta | cs |
dc.date.accessioned | 2015-07-22T09:24:04Z | |
dc.date.available | 2015-07-22T09:24:04Z | |
dc.date.issued | 2015 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/109888 | |
dc.description | Import 23/07/2015 | cs |
dc.description.abstract | Diplomová práce se zabývá zajištěním protivýbuchové ochrany technologie výroby cukrovinek ve společnosti The Candy Plus Sweet Factory, s. r. o.. Teoretická část se věnuje základním informacím o teorii výbuchu, protivýbuchové ochrany, základním pojmům a právním předpisům, jež se vztahují k dané problematice. Praktická část popisuje společnost, její výrobní prostory, experimentální měření pro potřebu zjištění vybraných vlastností prachu, analýzu potenciálních zdrojů iniciace a následné zařazení do příslušných zón. Na základě zjištěných skutečností jsou navrhnuta protivýbuchová opatření. | cs |
dc.description.abstract | This thesis deals about ensuring explosion protection of confectionery production technology at The Candy Plus Sweet Factory company.The theoretical part deals with basic information about the theory of explosion explosion protection, basic concepts and legislation which relate to the issue. The practical part describes the company, its production facilities, experimental measurements for the needs of selected findings of selected properties, the analysis of potential ignition sources and subsequent inclusion in the respective zones. Based on the findings of the thesis. | en |
dc.format.extent | 4912168 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | prach, výbuch, cukr, bezpečnost, opatření proti výbuchu | cs |
dc.subject | dust, explosion, sugar, safety, explosion protection measures | en |
dc.title | Návrh zajištění protivýbuchové ochrany technologie výroby cukrovinek | cs |
dc.title.alternative | Proposal ensuring explosion protection for confectionery technology | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Čuhanič, Ondřej | cs |
dc.date.accepted | 2015-06-01 | cs |
dc.thesis.degree-name | Ing. | cs |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta bezpečnostního inženýrství | cs |
dc.description.department | 060 - Katedra bezpečnostních služeb | cs |
dc.thesis.degree-program | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost | cs |
dc.thesis.degree-branch | Technická bezpečnost osob a majetku | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2720 | cs |
dc.identifier.thesis | STE0034_FBI_N3908_3908T005_2015 | |
dc.rights.access | openAccess | |