Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSikorová, Luciecs
dc.contributor.authorJonášová, Michaelacs
dc.date.accessioned2015-07-22T09:24:49Z
dc.date.available2015-07-22T09:24:49Z
dc.date.issued2015cs
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/110092
dc.descriptionImport 23/07/2015cs
dc.description.abstractJONÁŠOVÁ, M. Vstupní posouzení rizik v nově otevřeném pivovaru pro zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví zaměstnanců při práci. Bakalářská práce. Ostrava: VŠB - Technická univerzita Ostrava, Fakulta bezpečnostního inženýrství, Katedra bezpečnosti práce a procesů, 2015, 71 s. Vedoucí práce: Sikorová, L. Anotace: Cílem bakalářské práce bylo provést vstupní posouzení rizik, která mohou mít negativní dopad na život a zdraví zaměstnanců v nově otevřeném rodinném pivovaru, a navrhnout plán pro jejich ošetření. Teoretická část poskytuje přehled o problematice posuzování a ošetření rizik. V praktické části byl proveden sběr informací o provoze, který byl výchozí pro následnou identifikaci rizik. Identifikace rizik byla provedena za pomoci metody kontrolního seznamu. Identifikovaná rizika byla popsána a byl popsán jejich následek. Na základě jejich zhodnocení byla navržena opatření.cs
dc.description.abstractJONÁŠOVÁ, M. Input Risk Assessment in a Newly Opened Brewery for Ensuring the Occupational Safety and Health of Employees. The aim of the bachelor thesis was to carry out a risk assessment input, which may have negative impact on the life and healtht of employees, in the new opened family brewery and devise a plan for their treatment. The theoretical part provides overview of the issues the assessment of risks. In the practical part was made collection of information about the operation, which was the starting point for subsequent risk identification. Risk identification was performed using methods checklist. Identified risks were described and described thein results. Based on thein evaluation of the measures proposed.en
dc.format.extent2694667 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectKlíčová slova: zdroj nebezpečí, identifikace rizik, hodnocení rizik, bezpečnostní opatření, minipivovar.cs
dc.subjectKey words: hazard, risk, hazard identification, risk assessment, occupational measures, microbrewery.en
dc.titleVstupní posouzení rizik v nově otevřeném pivovaru pro zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví zaměstnanců při prácics
dc.title.alternativeInput Risk Assessment in a Newly Opened Brewery for Ensuring the Occupational Safety and Health of Employeesen
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeMartásková, Halinacs
dc.date.accepted2015-05-25cs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta bezpečnostního inženýrstvícs
dc.description.department040 - Katedra bezpečnosti práce a procesůcs
dc.thesis.degree-programPožární ochrana a průmyslová bezpečnostcs
dc.thesis.degree-branchBezpečnost práce a procesůcs
dc.description.resultvýborněcs
dc.identifier.senderS2720cs
dc.identifier.thesisJON0018_FBI_B3908_3908R001_2015
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam