dc.contributor.advisor | Sikorová, Lucie | cs |
dc.contributor.author | Jonášová, Michaela | cs |
dc.date.accessioned | 2015-07-22T09:24:49Z | |
dc.date.available | 2015-07-22T09:24:49Z | |
dc.date.issued | 2015 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/110092 | |
dc.description | Import 23/07/2015 | cs |
dc.description.abstract | JONÁŠOVÁ, M. Vstupní posouzení rizik v nově otevřeném pivovaru pro zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví zaměstnanců při práci. Bakalářská práce. Ostrava: VŠB - Technická univerzita Ostrava, Fakulta bezpečnostního inženýrství, Katedra bezpečnosti práce a procesů, 2015, 71 s. Vedoucí práce: Sikorová, L.
Anotace:
Cílem bakalářské práce bylo provést vstupní posouzení rizik, která mohou mít negativní dopad na život a zdraví zaměstnanců v nově otevřeném rodinném pivovaru, a navrhnout plán pro jejich ošetření. Teoretická část poskytuje přehled o problematice posuzování a ošetření rizik. V praktické části byl proveden sběr informací o provoze, který byl výchozí pro následnou identifikaci rizik. Identifikace rizik byla provedena za pomoci metody kontrolního seznamu. Identifikovaná rizika byla popsána a byl popsán jejich následek. Na základě jejich zhodnocení byla navržena opatření. | cs |
dc.description.abstract | JONÁŠOVÁ, M. Input Risk Assessment in a Newly Opened Brewery for Ensuring the Occupational Safety and Health of Employees.
The aim of the bachelor thesis was to carry out a risk assessment input, which may have negative impact on the life and healtht of employees, in the new opened family brewery and devise a plan for their treatment. The theoretical part provides overview of the issues the assessment of risks. In the practical part was made collection of information about the operation, which was the starting point for subsequent risk identification. Risk identification was performed using methods checklist. Identified risks were described and described thein results. Based on thein evaluation of the measures proposed. | en |
dc.format.extent | 2694667 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Klíčová slova: zdroj nebezpečí, identifikace rizik, hodnocení rizik, bezpečnostní opatření, minipivovar. | cs |
dc.subject | Key words: hazard, risk, hazard identification, risk assessment, occupational measures, microbrewery. | en |
dc.title | Vstupní posouzení rizik v nově otevřeném pivovaru pro zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví zaměstnanců při práci | cs |
dc.title.alternative | Input Risk Assessment in a Newly Opened Brewery for Ensuring the Occupational Safety and Health of Employees | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Martásková, Halina | cs |
dc.date.accepted | 2015-05-25 | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta bezpečnostního inženýrství | cs |
dc.description.department | 040 - Katedra bezpečnosti práce a procesů | cs |
dc.thesis.degree-program | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost | cs |
dc.thesis.degree-branch | Bezpečnost práce a procesů | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2720 | cs |
dc.identifier.thesis | JON0018_FBI_B3908_3908R001_2015 | |
dc.rights.access | openAccess | |