Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorHolubová, Věra
dc.contributor.authorDobiáš, Stanislav
dc.date.accessioned2016-11-02T08:34:10Z
dc.date.available2016-11-02T08:34:10Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/114109
dc.descriptionImport 02/11/2016cs
dc.description.abstractDOBIÁŠ, Stanislav. Modernizace fyzické ochrany vybraného objektu restauračního zařízení. Frenštát pod Radhoštěm 2016. 38 stran, 9 stran příloh. Bakalářská práce VŠB - Technická univerzita Ostrava, Fakulta bezpečnostního inženýrství, Katedra bezpečnostních služeb. Vedoucí bakalářské práce Ing. Věra Holubová, Ph.D. V bakalářské práci se zabývám inovativním řešením fyzické ochrany objektu restauračního zařízení. První část je věnována teorii, co fyzická ochrana vlastně je a její dělení. V druhé části se zaměřuji na základní informace o objektu (historie, činnost, popis okolí) a stávající stav fyzické ochrany. Třetí část se zabývá analýzou a s její pomocí hledám slabá místa stávajícího stavu fyzické ochrany. Ve čtvrté a poslední části navrhuji inovativní řešení k minimalizaci zjištěných rizik včetně finanční náročnosti.cs
dc.description.abstractDOBIÁŠ, Stanislav. Modernizing the physical protection choice object restaurant arrangement. Frenštát pod Radhoštěm 2016. 38 p., 9 p. of attachments. Bachelor thesis, VSB - Technical university Ostrava, Faculty of Safety Engineering. Department of Security Services. Supervisor of the bachelor thesis Ing.Věra Holubová,Ph.D. The bachelor thesis deals with an innovative solution to the physical protection of restaurant facility. The first part is devoted to the theory that physical protection is and its division. The second part focuses on basic information about the object (history, activity, description of the surroundings) and current status of physical protection. The third part deals with analysis and with its help seeking weaknesses of the current status of physical protection. In the fourth and last part, I propose innovative solutions to minimize the identified risks, including financial demands.en
dc.format.extent2510810 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectfyzická ochranacs
dc.subjectmechanické zábranné systémycs
dc.subjectpoplachové zabezpečovací a tísňové systémycs
dc.subjectanalýza a hodnocení rizikacs
dc.subjectphysical protectionen
dc.subjectmechanical barrier systemsen
dc.subjectalarm security and distress systemen
dc.subjectanalysis and risk assessmenten
dc.titleModernizace fyzické ochrany vybraného objektu restauračního zařízenícs
dc.title.alternativeModernizing the physical protection choice object restaurant arrangementen
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeŠčurek, Radomír
dc.date.accepted2016-05-25
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta bezpečnostního inženýrstvícs
dc.description.department060 - Katedra bezpečnostních služeb
dc.thesis.degree-programPožární ochrana a průmyslová bezpečnostcs
dc.thesis.degree-branchTechnická bezpečnost osob a majetkucs
dc.description.resultvelmi dobřecs
dc.identifier.senderS2720cs
dc.identifier.thesisDOB0061_FBI_B3908_3908R005_2016
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam