dc.contributor.advisor | Holubová, Věra | |
dc.contributor.author | Dobiáš, Stanislav | |
dc.date.accessioned | 2016-11-02T08:34:10Z | |
dc.date.available | 2016-11-02T08:34:10Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/114109 | |
dc.description | Import 02/11/2016 | cs |
dc.description.abstract | DOBIÁŠ, Stanislav. Modernizace fyzické ochrany vybraného objektu restauračního zařízení. Frenštát pod Radhoštěm 2016. 38 stran, 9 stran příloh.
Bakalářská práce VŠB - Technická univerzita Ostrava, Fakulta bezpečnostního inženýrství, Katedra bezpečnostních služeb. Vedoucí bakalářské práce Ing. Věra Holubová, Ph.D.
V bakalářské práci se zabývám inovativním řešením fyzické ochrany objektu restauračního zařízení. První část je věnována teorii, co fyzická ochrana vlastně je a její dělení. V druhé části se zaměřuji na základní informace o objektu (historie, činnost, popis okolí) a stávající stav fyzické ochrany. Třetí část se zabývá analýzou a s její pomocí hledám slabá místa stávajícího stavu fyzické ochrany. Ve čtvrté a poslední části navrhuji inovativní řešení k minimalizaci zjištěných rizik včetně finanční náročnosti. | cs |
dc.description.abstract | DOBIÁŠ, Stanislav. Modernizing the physical protection choice object restaurant arrangement. Frenštát pod Radhoštěm 2016. 38 p., 9 p. of attachments. Bachelor thesis, VSB - Technical university Ostrava, Faculty of Safety Engineering. Department of Security Services. Supervisor of the bachelor thesis Ing.Věra Holubová,Ph.D.
The bachelor thesis deals with an innovative solution to the physical protection of restaurant facility. The first part is devoted to the theory that physical protection is and its division. The second part focuses on basic information about the object (history, activity, description of the surroundings) and current status of physical protection. The third part deals with analysis and with its help seeking weaknesses of the current status of physical protection. In the fourth and last part, I propose innovative solutions to minimize the identified risks, including financial demands. | en |
dc.format.extent | 2510810 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | fyzická ochrana | cs |
dc.subject | mechanické zábranné systémy | cs |
dc.subject | poplachové zabezpečovací a tísňové systémy | cs |
dc.subject | analýza a hodnocení rizika | cs |
dc.subject | physical protection | en |
dc.subject | mechanical barrier systems | en |
dc.subject | alarm security and distress system | en |
dc.subject | analysis and risk assessment | en |
dc.title | Modernizace fyzické ochrany vybraného objektu restauračního zařízení | cs |
dc.title.alternative | Modernizing the physical protection choice object restaurant arrangement | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Ščurek, Radomír | |
dc.date.accepted | 2016-05-25 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta bezpečnostního inženýrství | cs |
dc.description.department | 060 - Katedra bezpečnostních služeb | |
dc.thesis.degree-program | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost | cs |
dc.thesis.degree-branch | Technická bezpečnost osob a majetku | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2720 | cs |
dc.identifier.thesis | DOB0061_FBI_B3908_3908R005_2016 | |
dc.rights.access | openAccess | |