dc.contributor.advisor | Holubová, Věra | |
dc.contributor.author | Musil, Ondřej | |
dc.date.accessioned | 2016-11-02T08:34:12Z | |
dc.date.available | 2016-11-02T08:34:12Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/114116 | |
dc.description | Import 02/11/2016 | cs |
dc.description.abstract | MUSIL, Ondřej. Modernizace fyzické ochrany objektu potravinářské firmy. Ostrava, 2016. 63 s., 2 s. příloh. Bakalářská práce na Fakultě bezpečnostního inženýrství VŠB – Technické univerzity Ostrava na Katedře bezpečnostních služeb. Vedoucí bakalářské práce Ing. Věra Holubová, PhD.
Tato práce se zabývá modernizací fyzické ochrany objektu potravinářské firmy. Úvod práce obsahuje právní předpisy a technické normy týkající se fyzické ochrany. Na tento úvod navazuje teoretická část, která popisuje jednotlivé segmenty fyzické ochrany. Další část práce popisuje profil chráněného objektu a jeho stávající zabezpečení. V předposlední části dochází k identifikaci a vyhodnocení možných rizik. Konec této práce se zabývá samotnou modernizací fyzické ochrany. | cs |
dc.description.abstract | MUSIL, Ondřej. Modernizing the physical protection for Food Company Compound. Ostrava, 2016, 63 p., 2 p. of attachments. Bachelor thesis on the Faculty of Safety Engineering of VŠB – Technical University of Ostrava at Department of security service. Supervisor of the bachelor thesis Ing. Věra Holubová, PhD.
This thesis follows up the modernization of a food company’s physical protection. The introduction includes legal regulations and technical norms concerning the physical protection. This is followed by a theoretical part describing individual segments of physical protection. The next section depicts a profile of the protected object and its current protection. The next part follows up identification and evaluation of possible threats. The end of this thesis concerns with the physical protection itself. | en |
dc.format.extent | 4633255 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | fyzická ochrana | cs |
dc.subject | mechanické zábranné systémy | cs |
dc.subject | poplachové zabezpečovací a tísňové systémy | cs |
dc.subject | modernizace | cs |
dc.subject | physical protection | en |
dc.subject | mechanical barrier systems | en |
dc.subject | safety and emergency alarm systems | en |
dc.subject | modernization | en |
dc.title | Modernizace fyzické ochrany objektu potravinářské firmy | cs |
dc.title.alternative | Modernizing the physical protection for Food Company Compound | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Ščurek, Radomír | |
dc.date.accepted | 2016-05-25 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta bezpečnostního inženýrství | cs |
dc.description.department | 060 - Katedra bezpečnostních služeb | |
dc.thesis.degree-program | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost | cs |
dc.thesis.degree-branch | Technická bezpečnost osob a majetku | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2720 | cs |
dc.identifier.thesis | MUS0056_FBI_B3908_3908R005_2016 | |
dc.rights.access | openAccess | |