Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorHofbruckerová, Zdenka
dc.contributor.authorBastová, Petra
dc.date.accessioned2016-11-02T12:31:07Z
dc.date.available2016-11-02T12:31:07Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/114527
dc.descriptionImport 02/11/2016cs
dc.description.abstractCílem této bakalářské práce je zaznamenání postupů a celkového výstupu interního auditu ve firmě ALTIN JM GROUP s.r.o. s porovnáním s výstupem certifikačního auditu dle normy IFS Food a poskytnout návrh na zlepšení. První část bakalářské práce je zaměřena na teoretický popis obecného procesu interních auditů, jejich postavení, účel, cíle, rysy auditora a základní kroky při auditování. V další kapitole je uveden rozbor standardu IFS Food (verze 6), který je užíván v potravinářství, jako norma pro bezpečnost potravin. Druhá část bakalářské práce zahrnuje výstupy z interního auditu ve společnosti a jeho následné vyhodnocení a porovnání s výsledky certifikačního auditu. Na základě této analýzy bylo doporučeno opatření.cs
dc.description.abstractThe objektive of this bachelor thesis is documenting procedures and total output of internal audit in the company ALTIN JM GROUP Ltd. comparing the output of the certification audit according to IFS Food and provide suggestions for improvement. First part of the bachelor thesis focuses on theoretical aspects of internal auditing as well as its position, purpose, objectives, features of Auditor and basic steps in auditing. The next chapter provides an analysis of the IFS Food standard (version 6), which is used in food industry as a standard for food safety. The second part of the bachelor thesis involves the outcomes of internal audit in company and its subsequent evaluation and comparison of the results of the certification audit. Based on this analysis, it was recommended measures.en
dc.format.extent1914730 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectInterní audit, IFS Food (verze 6), certifikační audit, analýza, opatření.cs
dc.subjectThe internal audit, IFS Food (Version 6), the certification audit, analysis, measure.en
dc.titleCharakteristika interního auditu dle normy IFS FOOD (International Featured Standard) v porovnání s certifikačním auditemcs
dc.title.alternativeCharacteristics of Internal Audit by the IFS FOOD Compared with the Certification Auditen
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeLomnančiková, Radka
dc.date.accepted2016-06-08
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta metalurgie a materiálového inženýrstvícs
dc.description.department639 - Katedra managementu kvality
dc.contributor.consultantGilarová, Dana
dc.thesis.degree-programEkonomika a řízení průmyslových systémůcs
dc.thesis.degree-branchManagement jakostics
dc.description.resultvelmi dobřecs
dc.identifier.senderS2736cs
dc.identifier.thesisBAS0031_FMMI_B3922_3902R041_2016
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam