dc.contributor.advisor | Hofbruckerová, Zdenka | |
dc.contributor.author | Bastová, Petra | |
dc.date.accessioned | 2016-11-02T12:31:07Z | |
dc.date.available | 2016-11-02T12:31:07Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/114527 | |
dc.description | Import 02/11/2016 | cs |
dc.description.abstract | Cílem této bakalářské práce je zaznamenání postupů a celkového výstupu interního auditu ve firmě ALTIN JM GROUP s.r.o. s porovnáním s výstupem certifikačního auditu dle normy IFS Food a poskytnout návrh na zlepšení.
První část bakalářské práce je zaměřena na teoretický popis obecného procesu interních auditů, jejich postavení, účel, cíle, rysy auditora a základní kroky při auditování. V další kapitole je uveden rozbor standardu IFS Food (verze 6), který je užíván v potravinářství, jako norma pro bezpečnost potravin.
Druhá část bakalářské práce zahrnuje výstupy z interního auditu ve společnosti a jeho následné vyhodnocení a porovnání s výsledky certifikačního auditu. Na základě této analýzy bylo doporučeno opatření. | cs |
dc.description.abstract | The objektive of this bachelor thesis is documenting procedures and total output of internal audit in the company ALTIN JM GROUP Ltd. comparing the output of the certification audit according to IFS Food and provide suggestions for improvement.
First part of the bachelor thesis focuses on theoretical aspects of internal auditing as well as its position, purpose, objectives, features of Auditor and basic steps in auditing. The next chapter provides an analysis of the IFS Food standard (version 6), which is used in food industry as a standard for food safety.
The second part of the bachelor thesis involves the outcomes of internal audit in company and its subsequent evaluation and comparison of the results of the certification audit. Based on this analysis, it was recommended measures. | en |
dc.format.extent | 1914730 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Interní audit, IFS Food (verze 6), certifikační audit, analýza, opatření. | cs |
dc.subject | The internal audit, IFS Food (Version 6), the certification audit, analysis, measure. | en |
dc.title | Charakteristika interního auditu dle normy IFS FOOD (International Featured Standard) v porovnání s certifikačním auditem | cs |
dc.title.alternative | Characteristics of Internal Audit by the IFS FOOD Compared with the Certification Audit | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Lomnančiková, Radka | |
dc.date.accepted | 2016-06-08 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta metalurgie a materiálového inženýrství | cs |
dc.description.department | 639 - Katedra managementu kvality | |
dc.contributor.consultant | Gilarová, Dana | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a řízení průmyslových systémů | cs |
dc.thesis.degree-branch | Management jakosti | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2736 | cs |
dc.identifier.thesis | BAS0031_FMMI_B3922_3902R041_2016 | |
dc.rights.access | openAccess | |