dc.contributor.advisor | Ščurek, Radomír | |
dc.contributor.author | Oral, Milan | |
dc.date.accessioned | 2017-08-23T09:21:35Z | |
dc.date.available | 2017-08-23T09:21:35Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/118530 | |
dc.description.abstract | ORAL, M. Bezpečnostní audit fyzické ochrany potravinářské firmy. Ostrava, 2017. 89 s. Diplomová práce. VŠB - TU Ostrava, Fakulta bezpečnostního inženýrství, Katedra bezpečnostních služeb. Vedoucí diplomové práce Doc. Mgr. Ing. Radomír Ščurek, Ph.D.
Diplomová práce se zabývá bezpečnostním auditem fyzické ochrany potravinářské firmy. Úvodní část se zaobírá odbornými pojmy a právními předpisy. Teoretická část je orientována na popis a jednotlivé kroky bezpečnostního auditu, dále na bezpečnostní politiku, fyzickou ochranu a penetrační testy. Praktická část je zaměřena na realizaci bezpečnostního auditu, vyhodnocení rizik a na inovativní opatření pro snížení rizik
na přijatelnou úroveň. | cs |
dc.description.abstract | ORAL, M. Security audit of physical protection of food company. Ostrava, 2017. 89 p. Diploma Thesis. VSB - TU Ostrava, Faculty of Safety Engineering, Department of Security Services. Leadership of the Diploma Thesis Doc. Mgr. Ing. Radomir Scurek, Ph.D.
The thesis is about security audit of physical protection of food companies. The first part is focused on technical concepts and laws. The theoretical part is focused on the description of the individual steps and security audit, as well as on security policy, physical protection and penetration tests. The practical part is focused on the implementation of the security audit, risk assessment and innovative measures to reduce risks to an acceptable level. | en |
dc.format.extent | 4049359 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Bezpečnostní audit, fyzická ochrana, analýza, riziko | cs |
dc.subject | Security audit, security, analysis, risk | en |
dc.title | Bezpečnostní audit fyzické ochrany potravinářské firmy | cs |
dc.title.alternative | Security audit of physical protection of food company | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Staněk, Tomáš | |
dc.date.accepted | 2017-05-30 | |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta bezpečnostního inženýrství | cs |
dc.description.department | 060 - Katedra bezpečnostních služeb | |
dc.thesis.degree-program | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost | cs |
dc.thesis.degree-branch | Technická bezpečnost osob a majetku | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2720 | cs |
dc.identifier.thesis | ORA0016_FBI_N3908_3908T005_2017 | |
dc.rights.access | openAccess | |