dc.contributor.advisor | Vala, Jiří | |
dc.contributor.author | Navrátil, Jan | |
dc.date.accessioned | 2017-08-23T09:21:39Z | |
dc.date.available | 2017-08-23T09:21:39Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/118542 | |
dc.description | Import 23/08/2017 | |
dc.description.abstract | Cílem této diplomové práce je identifikovat nebezpečí, kterým mohou být vystaveni zaměstnanci v prostorách společnosti JATKA – KURKA s.r.o a zpracovat analýzu zdravotních rizik spojených s jateční výrobou. Identifikovat ty nejzávažnější zdraví nebezpečné situace, nejzávažnější rizika a posoudit jejich závažnost a vliv na zdraví zaměstnanců. Poté navrhnout nejlepší možná ochranná opatření. Práce je zaměřena na ochranu zdraví zaměstnanců, nebude tedy řešit problematiku rizik z pohledu životního prostředí, škod na majetku či jménu a pověsti společnosti. | cs |
dc.description.abstract | The goal of this thesis is identify the hazards, which one may be exposed employees at the company JATKA - KURKA s.r.o and prepare the analysis of health risks associated with the slaughter production. Identify the most serious health hazard situation, the most serious risks and evaluate their severity and influence on health of employees. Then propose the best possible protection measures. The work is aimed at protecting the health of employees, so it will not solve problems of risk from the perspective the environment, damages to property or company reputation. | en |
dc.format.extent | 2354186 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Analýza rizik | cs |
dc.subject | nebezpečí | cs |
dc.subject | ochrana zdraví | cs |
dc.subject | BOZP | cs |
dc.subject | jatka | cs |
dc.subject | risk analysis | en |
dc.subject | hazard | en |
dc.subject | health protection | en |
dc.subject | health and safety | en |
dc.subject | slaughterhouse | en |
dc.title | Posouzení zdravotních rizik spojených s jateční výrobou | cs |
dc.title.alternative | Assessment of the health risks associated with slaughter production | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Sváčková, Monika | |
dc.date.accepted | 2017-05-31 | |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta bezpečnostního inženýrství | cs |
dc.description.department | 040 - Katedra bezpečnosti práce a procesů | |
dc.thesis.degree-program | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost | cs |
dc.thesis.degree-branch | Bezpečnostní inženýrství | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2720 | cs |
dc.identifier.thesis | NAV0046_FBI_N3908_3908T002_2017 | |
dc.rights.access | openAccess | |