dc.contributor.advisor | Kissiková, Lenka | |
dc.contributor.author | Linhart, Jan | |
dc.date.accessioned | 2018-06-26T08:04:30Z | |
dc.date.available | 2018-06-26T08:04:30Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/128151 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce se zabývá hodnocením současného stavu BOZP ve firmě zabývající se zpracováním masa, kde jsou vyhodnoceny pracovní rizika, která se v masném průmyslu vyskytují. Vybraná firma se zabývá kromě zpracování také expedicí vepřového masa. V první části je uveden rozbor pracovních úrazů v dané firmě za rok 2016. V dalších částech je řešena problematika BOZP na jednotlivých pracovištích provozu, ve kterých mohou vzniknout nebezpečné situace, které vedou ke vzniku úrazu. Proto byly zjištěny, analyzovány a vyhodnoceny pracovní rizika na vybraných provozech a navržena opatření k jejich odstranění, případně k eliminaci na únosnou mez. | cs |
dc.description.abstract | This thesis deals with the evaluation of the current state of OSH in the enterprise engaged in the processing of meat, which are evaluated occupational hazards that occur in the meat industry. The selected firm is engaged in addition to processing expedition also pork. The first section provides an analysis of occupational accidents in the company for the year 2016. In other parts of the OSH issues addressed at individual workplaces operation in which they can create dangerous situations that lead to injury. Therefore they have been identified, analyzed and assessed risks of working at selected plants and proposed measures to eliminate them, or to eliminate at tolerable limits. | en |
dc.format.extent | 3742746 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Strojní zařízení | cs |
dc.subject | potravinářský průmysl | cs |
dc.subject | opatření | cs |
dc.subject | rizika | cs |
dc.subject | bezpečnost práce | cs |
dc.subject | Machinery | en |
dc.subject | food industry | en |
dc.subject | measure risk | en |
dc.subject | safety | en |
dc.title | Zjištění, analýza a vyhodnocení pracovních rizik v masném průmyslu | cs |
dc.title.alternative | Identification, analysis and evaluation of the working risks in the meat industry | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Skřížovská, Michaela | |
dc.date.accepted | 2018-05-30 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta bezpečnostního inženýrství | cs |
dc.description.department | 040 - Katedra bezpečnosti práce a procesů | cs |
dc.thesis.degree-program | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost | cs |
dc.thesis.degree-branch | Bezpečnost práce a procesů | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2720 | |
dc.identifier.thesis | LIN0057_FBI_B3908_3908R001_2017 | |
dc.rights.access | openAccess | |