Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorKissiková, Lenka
dc.contributor.authorLinhart, Jan
dc.date.accessioned2018-06-26T08:04:30Z
dc.date.available2018-06-26T08:04:30Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.otherOSD002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/128151
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá hodnocením současného stavu BOZP ve firmě zabývající se zpracováním masa, kde jsou vyhodnoceny pracovní rizika, která se v masném průmyslu vyskytují. Vybraná firma se zabývá kromě zpracování také expedicí vepřového masa. V první části je uveden rozbor pracovních úrazů v dané firmě za rok 2016. V dalších částech je řešena problematika BOZP na jednotlivých pracovištích provozu, ve kterých mohou vzniknout nebezpečné situace, které vedou ke vzniku úrazu. Proto byly zjištěny, analyzovány a vyhodnoceny pracovní rizika na vybraných provozech a navržena opatření k jejich odstranění, případně k eliminaci na únosnou mez.cs
dc.description.abstractThis thesis deals with the evaluation of the current state of OSH in the enterprise engaged in the processing of meat, which are evaluated occupational hazards that occur in the meat industry. The selected firm is engaged in addition to processing expedition also pork. The first section provides an analysis of occupational accidents in the company for the year 2016. In other parts of the OSH issues addressed at individual workplaces operation in which they can create dangerous situations that lead to injury. Therefore they have been identified, analyzed and assessed risks of working at selected plants and proposed measures to eliminate them, or to eliminate at tolerable limits.en
dc.format.extent3742746 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectStrojní zařízenícs
dc.subjectpotravinářský průmyslcs
dc.subjectopatřenícs
dc.subjectrizikacs
dc.subjectbezpečnost prácecs
dc.subjectMachineryen
dc.subjectfood industryen
dc.subjectmeasure risken
dc.subjectsafetyen
dc.titleZjištění, analýza a vyhodnocení pracovních rizik v masném průmyslucs
dc.title.alternativeIdentification, analysis and evaluation of the working risks in the meat industryen
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeSkřížovská, Michaela
dc.date.accepted2018-05-30
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta bezpečnostního inženýrstvícs
dc.description.department040 - Katedra bezpečnosti práce a procesůcs
dc.thesis.degree-programPožární ochrana a průmyslová bezpečnostcs
dc.thesis.degree-branchBezpečnost práce a procesůcs
dc.description.resultvelmi dobřecs
dc.identifier.senderS2720
dc.identifier.thesisLIN0057_FBI_B3908_3908R001_2017
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam