dc.contributor.advisor | Pertile, Eva | |
dc.contributor.author | Jelínková, Lenka | |
dc.date.accessioned | 2018-06-26T08:15:42Z | |
dc.date.available | 2018-06-26T08:15:42Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/129874 | |
dc.description.abstract | Diplomová práce „Hodnocení nebezpečných vlastností odpadních fritovacích olejů“ se zabývá stanovením, zda jsou používány pro další přípravu pokrmů zdraví nebezpečné oleje, které by již měly být likvidovány jako odpadní. V rámci zjištěných závěrů hodnotí možnost zařazení odpadního fritovacího oleje do některé z kategorií nebezpečných odpadů. Provozovatelé potravinářských podniků byli po ukončení analýz seznámeni s jejich výsledky a v některých případech poučeni o manipulaci s fritovacími oleji. | cs |
dc.description.abstract | The thesis "Evaluation of the hazardous properties of waste frying oils" determines whether dangerous oils are used for further preparation of health foods, which should already be disposed of as waste. Within the framework of the findings, it evaluates the possibility of classifying waste frying oil into one of the categories of hazardous waste pursuant. Food business operators were informed about their results, and, in some cases, learned about the handling rules for frying oils. | en |
dc.format | 69, [13] listů | |
dc.format.extent | 1623980 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | odpadní fritovací olej | cs |
dc.subject | fritování | cs |
dc.subject | vliv na zdraví | cs |
dc.subject | hodnocení nebezpečných vlastností | cs |
dc.subject | nakládání s použitými fritovacími oleji | cs |
dc.subject | waste frying oil | en |
dc.subject | frying | en |
dc.subject | health effects | en |
dc.subject | evaluation of hazardous properties | en |
dc.subject | handling of used frying oils | en |
dc.title | Hodnocení nebezpečných vlastností odpadních fritovacích olejů | cs |
dc.title.alternative | Evaluation of Hazardous Properties of Waste Frying Oils | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Kolářová, Zuzana | |
dc.date.accepted | 2018-05-22 | |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Hornicko-geologická fakulta | cs |
dc.description.department | 546 - Katedra environmentálního inženýrství | cs |
dc.thesis.degree-program | Nerostné suroviny | cs |
dc.thesis.degree-branch | Zpracování a zneškodňování odpadů | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2735 | |
dc.identifier.thesis | JEL0066_HGF_N2102_3904T022_2018 | |
dc.rights.access | openAccess | |