Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorBernatíková, Šárka
dc.contributor.authorDudová, Lucie
dc.date.accessioned2019-06-26T04:28:40Z
dc.date.available2019-06-26T04:28:40Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.otherOSD002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/136043
dc.description.abstractDUDOVÁ, L.: Hodnocení rizik při provozu kuchyně společnosti Třinecké gastroslužby s.r.o., Ostrava, 2019, 53 s. Bakalářská práce. VŠB – Technická univerzita Ostrava. Vedoucí bakalářské práce Ing. Šárka Bernatíková, Ph.D. Předložená bakalářská práce se zabývá hodnocením rizik při provozu kuchyně společnosti Třinecké gastroslužby s.r.o. Cílem práce je identifikace rizik na daném pracovišti a navržení účinného systému řízení vedoucí k jejich snížení. Teoretická část práce poskytuje úvodní přehled do problematiky managementu rizik a jeho vztahu k BOZP. Náplní praktické části je popsání současného stavu pracoviště, posouzení rizik v Hlavní kuchyni Třineckých gastroslužeb, na jehož základě je navrženo opatření ke snížení rizik.cs
dc.description.abstractDUDOVÁ, L.: Risk assessment during the kitchen operation of Třinecké gastroslužby s.r.o., Ostrava 2019, 53 s. Bachelor Degree Thesis. VŠB – Technical University of Ostrava. Leader of Bachelor Degree Thesis Ing. Šárka Bernatíková, Ph.D. This bachelor thesis deals with risk evaluation during the kitchen operation of Třinecké gastroslužby s.r.o. company. The aim of the thesis is to identify risks on the workplace and a proposition of effective management system leading to risk reduction. The theoretical part of the thesis provides an introduction to the issue of risk management and it´s connection to Health and Safety on a workplace. The content of the practical part involves a description of current situation of the workplace, risk assessment in the Main kitchen in Třinecké gastroslužby and a propositon to risk reduction.en
dc.format.extent2709869 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectmanagement rizik, BOZP, ošetření rizik, hodnocení rizikcs
dc.subjectrisk management, Health and Safety, risk mitigation, risk assessmenten
dc.titleHodnocení rizik při provozu kuchyně společnosti Třinecké gastroslužby s.r.o.cs
dc.title.alternativeRisk assessment during kitchen operation of Třinecké gastroslužby s.r.o.en
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeSkřížovská, Michaela
dc.date.accepted2019-05-27
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta bezpečnostního inženýrstvícs
dc.description.department040 - Katedra bezpečnosti práce a procesůcs
dc.thesis.degree-programPožární ochrana a průmyslová bezpečnostcs
dc.thesis.degree-branchBezpečnost práce a procesůcs
dc.description.resultvýborněcs
dc.identifier.senderS2720
dc.identifier.thesisDUD0080_FBI_B3908_3908R001_2019
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam