dc.contributor.advisor | Bernatíková, Šárka | |
dc.contributor.author | Dudová, Lucie | |
dc.date.accessioned | 2019-06-26T04:28:40Z | |
dc.date.available | 2019-06-26T04:28:40Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/136043 | |
dc.description.abstract | DUDOVÁ, L.: Hodnocení rizik při provozu kuchyně společnosti Třinecké gastroslužby s.r.o., Ostrava, 2019, 53 s. Bakalářská práce. VŠB – Technická univerzita Ostrava. Vedoucí bakalářské práce Ing. Šárka Bernatíková, Ph.D.
Předložená bakalářská práce se zabývá hodnocením rizik při provozu kuchyně společnosti Třinecké gastroslužby s.r.o. Cílem práce je identifikace rizik na daném pracovišti a navržení účinného systému řízení vedoucí k jejich snížení. Teoretická část práce poskytuje úvodní přehled do problematiky managementu rizik a jeho vztahu k BOZP. Náplní praktické části je popsání současného stavu pracoviště, posouzení rizik v Hlavní kuchyni Třineckých gastroslužeb, na jehož základě je navrženo opatření ke snížení rizik. | cs |
dc.description.abstract | DUDOVÁ, L.: Risk assessment during the kitchen operation of Třinecké gastroslužby s.r.o., Ostrava 2019, 53 s. Bachelor Degree Thesis. VŠB – Technical University of Ostrava. Leader of Bachelor Degree Thesis Ing. Šárka Bernatíková, Ph.D.
This bachelor thesis deals with risk evaluation during the kitchen operation of Třinecké gastroslužby s.r.o. company. The aim of the thesis is to identify risks on the workplace and a proposition of effective management system leading to risk reduction. The theoretical part of the thesis provides an introduction to the issue of risk management and it´s connection to Health and Safety on a workplace. The content of the practical part involves a description of current situation of the workplace, risk assessment in the Main kitchen in Třinecké gastroslužby and a propositon to risk reduction. | en |
dc.format.extent | 2709869 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | management rizik, BOZP, ošetření rizik, hodnocení rizik | cs |
dc.subject | risk management, Health and Safety, risk mitigation, risk assessment | en |
dc.title | Hodnocení rizik při provozu kuchyně společnosti Třinecké gastroslužby s.r.o. | cs |
dc.title.alternative | Risk assessment during kitchen operation of Třinecké gastroslužby s.r.o. | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Skřížovská, Michaela | |
dc.date.accepted | 2019-05-27 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta bezpečnostního inženýrství | cs |
dc.description.department | 040 - Katedra bezpečnosti práce a procesů | cs |
dc.thesis.degree-program | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost | cs |
dc.thesis.degree-branch | Bezpečnost práce a procesů | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2720 | |
dc.identifier.thesis | DUD0080_FBI_B3908_3908R001_2019 | |
dc.rights.access | openAccess | |