dc.contributor.advisor | Nétek, Václav | |
dc.contributor.author | Němcová, Nikola | |
dc.date.accessioned | 2019-06-26T04:37:45Z | |
dc.date.available | 2019-06-26T04:37:45Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/136501 | |
dc.description.abstract | Předmětem diplomové práce je zobrazení základních segmentů výrobků potravinářských technologií s využitím nástrojů marketingové analýzy a marketingové segmentace. V rámci této práce byl proveden marketingový výzkum firem vybraných potravinářských technologií, které by mohly navázat spolupráci s Regionálním materiálově technologickým výzkumným centrem na Vysoké škole báňské – TU Ostrava. V teoretické části jsou popsány a rozděleny základní metody marketingového výzkumu. V praktické části byl proveden field research a desk research výrobců potravinářských technologií. | cs |
dc.description.abstract | The subject of the thesis is a picture of the basic segments of products of food technologies with the aid of tools of marketing analysis and marketing segmentation. Within the purview of this work there was made a marketing research of certain food technologies that might follow up to the cooperation with the Regional material technological science center at the Technical University of Ostrava. In theoretical part there are described and divided basic methods of marketing research. On the other hand, in the practical part the core is based in the field research and desk research of food technology producers. | en |
dc.format.extent | 3631879 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Marketingový výzkum | cs |
dc.subject | marketingová segmentace | cs |
dc.subject | potravinářské technologie | cs |
dc.subject | Marketing research | en |
dc.subject | marketing segmentation | en |
dc.subject | food technology | en |
dc.title | Marketingový výzkum podmínek pro zvýšení přidané hodnoty u vybraných dílů a komponent potravinářských technologií | cs |
dc.title.alternative | Marketing Research on Conditions for Increasing Added Value of Selected Parts and Components of Food Technologies | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Besta, Petr | |
dc.date.accepted | 2019-05-29 | |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta materiálově-technologická | cs |
dc.description.department | 634 - Katedra ekonomiky a managementu v průmyslu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a řízení průmyslových systémů | cs |
dc.thesis.degree-branch | Ekonomika a management v průmyslu | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2736 | |
dc.identifier.thesis | KOS0188_FMT_N3922_6208T123_2019 | |
dc.rights.access | openAccess | |