dc.contributor.advisor | Humlová, Vlasta | |
dc.contributor.author | Pistovčáková, Monika | |
dc.date.accessioned | 2020-07-20T12:27:22Z | |
dc.date.available | 2020-07-20T12:27:22Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/141691 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce se věnuje analýze spokojenosti zaměstnanců v oblasti stravování ve společnosti OSTROJ a.s. Analýza byla prováděna na základě dotazníkového šetření a z těchto výsledků jsou následně navržena doporučení a opatření, která by mohla vést ke zlepšení spokojenosti zaměstnanců. Práce je rozdělena do několika stěžejních částí. Do těchto částí patří zejména teoretická východiska, charakteristika společnosti, metodika, analýza a vyhodnocení výsledků. V teoretické části je pozornost věnována zejména motivaci, odměňování, stravování či vzdělání zaměstnanců. V charakteristice společnosti je uvedeno bližší představení společnosti OSTROJ a.s. a způsob stravování v této společnosti. Metodika řešení se zabývá rozborem dat, sběrem dat a průběhem pozorování. Analýza posuzuje spokojenost zaměstnanců v oblasti stravování. Získané výsledky dotazníkového šetření by měly vést ke zlepšení současného stavu a také by měly pomoci ke zvýšení spokojenosti zaměstnanců. | cs |
dc.description.abstract | This bachelor thesis deals with the analysis of employee satisfaction in the area of catering in the company OSTROJ a.s. The analysis was carried out on the basis of a questionnaire survey and from these results are suggested recommendations and measures that could lead to improvement of employee satisfaction. The thesis is divided into several main parts. These parts include mainly theoretical background, company characteristics, methodology, analysis and evaluation of results. In the theoretical part, attention is paid to motivation, remuneration, catering and education of employees. The characteristics of the company include a closer introduction of OSTROJ a.s. and the way of eating in this company. The methodology deals with data analysis, data collection and observation. The analysis assesses employee satisfaction in the area of catering. The results of the questionnaire survey should lead to an improvement of the current situation and should also help to increase employee satisfaction. | en |
dc.format.extent | 1855334 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | stravování | cs |
dc.subject | odměňování | cs |
dc.subject | motivace | cs |
dc.subject | spokojenost | cs |
dc.subject | potřeby | cs |
dc.subject | benefity | cs |
dc.subject | dotazníkové šetření | cs |
dc.subject | hodnocení práce | cs |
dc.subject | catering | en |
dc.subject | remuneration | en |
dc.subject | motivation | en |
dc.subject | satisfaction | en |
dc.subject | needs | en |
dc.subject | benefits | en |
dc.subject | questionnaire survey | en |
dc.subject | evaluation of work | en |
dc.title | Analýza spokojenosti zaměstnanců | cs |
dc.title.alternative | Employee Satisfaction Analysis | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Hubáček, Jaroslav | |
dc.date.accepted | 2020-06-24 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Hornicko-geologická fakulta | cs |
dc.description.department | 545 - Katedra ekonomiky a systémů řízení | cs |
dc.thesis.degree-program | Nerostné suroviny | cs |
dc.thesis.degree-branch | Ekonomika a řízení v oblasti surovin | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2735 | |
dc.identifier.thesis | PIS0091_HGF_B2102_2102R001_2020 | |
dc.rights.access | openAccess | |