dc.contributor.advisor | Lampa, Martin | |
dc.contributor.author | Ševčík, Martin | |
dc.date.accessioned | 2021-07-15T09:32:36Z | |
dc.date.available | 2021-07-15T09:32:36Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/144227 | |
dc.description.abstract | Cílem bakalářské práce je výzkumné šetření civilní firmy při logistickém zabezpečení, metody šetření a její vyhodnocení a následná analýza, srovnávání běžného civilního proviantního logistického zabezpečení od armádního. V teoretické první části je představena charakteristika vojenské logistiky a charakteristika proviantní služby při zabezpečení vojsk v poli, dále představení 143 zásobovacího praporu, personál a technické prostředky vojenské proviantní služby AČR. Následuje podrobná analýza dopravní, přepravní logistika a technické prostředky proviantní služby civilního sektoru a následně výzkumné šetření a její výsledky a celkové zhodnocení. Výsledkem práce je celkové zhodnocení výzkumu a analýza v civilním a vojenském odvětví a také navrhnout další zlepšení chodu logistického zabezpečení proviantní služby v AČR. | cs |
dc.description.abstract | The purpose of this bachelor´s thesis is research survevy of civil company providing logistic support. I am dealing with survey methods, their evalution and analysis. And lastly, I am comparing civil catering logistic service with the army service. In the theoretical part there is described charakteristic of military logistic support and also charakteristice of military catering servise during supporting forces in field. This chapter also includes introducing of 143rd supply batalion, its personnel and technical equipment of Czech military catering service. The next step is an analysis of transport logistic and technical equipment of civilian catering service. After that I would like to provide results of this analysis and final evalution. The result of this batchelor thesis is analysis and evaluation of civil and military catering service. The main aim is to suggest areas and precautions for improvement in Czech military catering service. | en |
dc.format.extent | 894787 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Logistika | cs |
dc.subject | proviantní služba | cs |
dc.subject | doprava | cs |
dc.subject | přeprava | cs |
dc.subject | výzkumné šetření, analýza | cs |
dc.subject | Logistic | en |
dc.subject | catering service | en |
dc.subject | transport | en |
dc.subject | transportation | en |
dc.subject | research investigation | en |
dc.subject | analysis | en |
dc.title | Logistické zabezpečení proviantní služby jednotek AČR | cs |
dc.title.alternative | Logistics of the Provender Service in CAF Units | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Malíšek, Jiří | |
dc.date.accepted | 2021-06-08 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Fakulta materiálově-technologická | cs |
dc.description.department | 634 - Katedra ekonomiky a managementu v průmyslu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a řízení průmyslových systémů | cs |
dc.thesis.degree-branch | Ekonomika a management v průmyslu | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2736 | |
dc.identifier.thesis | SEV0116_FMT_B3922_6208R123_2021 | |
dc.rights.access | openAccess | |