dc.contributor.advisor | Brancová Hase, Veronika | |
dc.contributor.author | Szkuciková, Jana | |
dc.date.accessioned | 2022-09-01T07:19:36Z | |
dc.date.available | 2022-09-01T07:19:36Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/147111 | |
dc.description.abstract | Cílem bakalářské práce je ergonomická analýza stávající hotelové restaurace, zhodnocení efektivity pracoviště a navržení doporučení pro vytvoření zdravého pracoviště.
V teoretické části bakalářské práce jsou popsány základy ergonomie pracovních míst ve vztahu k hotelnictví, včetně výskytu nemocí z povolání. Dále je popsán vliv ergonomie pracoviště a pracovního místa na efektivitu práce. Praktická část práce bude zaměřena na návrh vytvoření zdravého pracoviště a možnosti jejich aplikace do přístavby ke stávajícímu hotelovému komplexu.
Výsledky praktické části budou sloužit jako podklady pro zavedení zdravého pracoviště. | cs |
dc.description.abstract | This Bachelor´s thesis targets to make an ergonomics analysis of a hotel restaurant, assess its effectivity and recommend an outline of a healthy workplace.
The theoretical part of this thesis describes the ergonomics basics of workplaces in hospitality, including occupational diseases occurrence. Additionally, it describes the influence of the workplace on work effectivity. The practical part is focused on an outline of a healthy workplace and the possibility of its application on an extension of a hotel complex.
The results of the practical part will be used as a base for healthy workplace implementation. | en |
dc.format.extent | 2415495 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Ergonomie, ergonomické hodnocení, gastronomie, bezpečnost. | cs |
dc.subject | ergonomics, ergonomic assessment, gastronomy, safety | en |
dc.title | Hotelová restaurace z pohledu ergonomie a efektivity práce | cs |
dc.title.alternative | Hotel restaurant in terms of ergonomics and work efficiency | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Roupcová, Petra | |
dc.date.accepted | 2022-05-26 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Fakulta bezpečnostního inženýrství | cs |
dc.description.department | 040 - Katedra bezpečnosti práce a procesů | cs |
dc.thesis.degree-program | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost | cs |
dc.thesis.degree-branch | Bezpečnost práce a procesů | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2720 | |
dc.identifier.thesis | PAV0331_FBI_B3908_3908R001_2019 | |
dc.rights.access | openAccess | |