dc.contributor.advisor | Bučko, Michal | |
dc.contributor.author | Lorenčík, Jiří | |
dc.date.accessioned | 2022-09-01T07:24:47Z | |
dc.date.available | 2022-09-01T07:24:47Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/148209 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce je zaměřena na návrh dispozičního řešení nové výrobní linky pro výrobu obalovaných, mražených potravin ve firmě Bidfood Opava s.r.o. Cílem práce je vytvořit návrh optimálního ustavení výrobní linky do předem vybraných prostor výroby. Práce začíná obecnou charakteristikou řešené problematiky. Poté následuje analýza současného stavu, kde mimo jiné jsou vypočteny výkonnosti jednotlivých kritických zařízení, které omezují produktivitu výroby. Po vyhodnocení analýzy následují samotné řešení, kde jsem vytvořil dvě varianty ustavení linky a zhodnotil jejich výhody a nevýhody. | cs |
dc.description.abstract | The bachelor's thesis is focused on the design of the layout of a new production line for the production of breaded, frozen foods in the company Bidfood Opava s.r.o. The purpose of the thesis is to create a proposal for the optimal layout of the production line in pre-selected production areas. The work begins with a general description of the problem. This is followed by an analysis of the current state, where, among other things, the performance of individual critical devices, which limit production productivity, are calculated. After the evaluation of the analysis, the solution itself follows, where I created two variants of layout of the production line and evaluated their advantages and disadvantages. | en |
dc.format.extent | 3432525 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | layout | cs |
dc.subject | mrazírenství | cs |
dc.subject | dispozice | cs |
dc.subject | uspořádání | cs |
dc.subject | Layout | en |
dc.subject | Freezing industry | en |
dc.subject | Disposition | en |
dc.subject | Arrangement | en |
dc.title | Návrh dispozičního řešení výrobní linky na výrobu mražených potravin | cs |
dc.title.alternative | Layout Design of the Production Line for the Production of Frozen Foods | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Šajdlerová, Ivana | |
dc.date.accepted | 2022-06-06 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Fakulta strojní | cs |
dc.description.department | 345 - Katedra mechanické technologie | cs |
dc.thesis.degree-program | Strojírenství | cs |
dc.thesis.degree-branch | Průmyslové inženýrství | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2723 | |
dc.identifier.thesis | LOR0032_FS_B0715A270011_S05_2022 | |
dc.rights.access | openAccess | |