dc.contributor.advisor | Nečas, Libor | |
dc.contributor.author | Vantuch, Petr | |
dc.date.accessioned | 2022-09-01T07:24:51Z | |
dc.date.available | 2022-09-01T07:24:51Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/148231 | |
dc.description.abstract | Hlavním cílem bakalářské práce je vytvořit analýzu podniku během pandemického období. Sledovanou firmou je malá průmyslová firma v oblasti zemědělství a potravinářství. Zabývám se hrozbami pro podnik z vnějšího okolí, které mají vliv na vnitřní fungování podniku. Práci rozebírám jak z teoretické části, tak z praktické. Zaměřuji se na podnikovou strategii, identifikaci rizik, zvládání rizik a optimalizaci. Pandemie totiž podnik ovlivnila z pohledu nákupní činnosti, výrobní i obchodní činnosti, pracovní činnosti a pracovníků. Tato práce bude sloužit firmě Beskyd Fryčovice, a.s. jako analýza a rekapitulace pandemického období. | cs |
dc.description.abstract | The main target of the bachelor thesis is to create an analysis of the company during the pandemic period. The monitored company is a small industrial company in the field of agriculture and food. I deal with threats to the company from the outside environment, which affect the internal functioning of the company. I analyze the work from the theoretical part and from the practical part. I focus on corporate strategy, risk identification, risk management and optimalization. The pandemic affects the company in terms of purchasing activities, production and business activities, work activities and workers. This work will serve the company Beskyd Fryčovice, a.s. as an analysis and recapitulation of the pandemic period. | en |
dc.format.extent | 2082581 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | analýza | cs |
dc.subject | ekonomika | cs |
dc.subject | covid-19 | cs |
dc.subject | potravinářství | cs |
dc.subject | analysis | en |
dc.subject | economics | en |
dc.subject | covid-19 | en |
dc.subject | food industry | en |
dc.title | Analýza dopadů pandemie covid-19 v malé průmyslové firmě | cs |
dc.title.alternative | Analysis of Impacts of the Covid-19 Pandemic in a Small Industrial Company | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Čopjaková, Eva | |
dc.date.accepted | 2022-06-06 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Fakulta strojní | cs |
dc.description.department | 345 - Katedra mechanické technologie | cs |
dc.thesis.degree-program | Strojírenství | cs |
dc.thesis.degree-branch | Průmyslové inženýrství | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2723 | |
dc.identifier.thesis | VAN0291_FS_B0715A270011_S05_2022 | |
dc.rights.access | openAccess | |