dc.contributor.advisor | Suchánková, Jana | |
dc.contributor.author | Bažo, Aleš | |
dc.date.accessioned | 2023-06-23T08:42:56Z | |
dc.date.available | 2023-06-23T08:42:56Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/149916 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce se zabývá problematikou udržitelného rozvoje, konkrétně analýzou naplňování cílů udržitelného rozvoje průmyslovým podnikem, pivovarem. Teoretická část se věnuje pojmu, historii a cílům udržitelného rozvoje a realizaci strategie udržitelného rozvoje v měřítku České republiky. V praktické části je představen pivovar, proveden rozbor naplňování cílů udržitelného rozvoje, cíle jsou zhodnoceny a u vybraných cílů doporučeny návrhy na zlepšení jejich naplňování. Analýza je provedena na základě komparace informací z Agendy 2030 a informací získaných z prohlídky provozu pivovaru a konzultace se sládkem. | cs |
dc.description.abstract | The bachelor's thesis deals with the issue of sustainable development, specifically the analysis of the fulfillment of sustainable development goals by an industrial enterprise, a brewery. The theoretical part deals with the concept, history and goals of sustainable development and the implementation of sustainable development strategy in the Czech Republic. In the practical part, the brewery is introduced, an analysis of the sustainable development goals is performed, the goals are evaluated and proposals for improving their fulfillment are recommended for selected goals. The analysis is based on a comparison of information from Agenda 2030 and information obtained from a visit of the brewery and consultation with the brewer. | en |
dc.format.extent | 1833171 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Životní prostředí | cs |
dc.subject | udržitelný rozvoj | cs |
dc.subject | Agenda 2030 | cs |
dc.subject | Strategický rámec ČR 2030 | cs |
dc.subject | cíle udržitelného rozvoje | cs |
dc.subject | pivovarnictví | cs |
dc.subject | Environment | en |
dc.subject | sustainable development | en |
dc.subject | Agenda 2030 | en |
dc.subject | Strategic framework of the Czech Republic 2030 | en |
dc.subject | sustainable development goals | en |
dc.subject | brewing | en |
dc.title | Analýza naplňování cílů udržitelného rozvoje ve výrobním sektoru v provozu pivovaru | cs |
dc.title.alternative | Analysis of the fulfillment of the goals of sustainable development in the production sector in the operation of the brewery | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Osadská, Vladimíra | |
dc.date.accepted | 2023-05-24 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Fakulta bezpečnostního inženýrství | cs |
dc.description.department | 040 - Katedra bezpečnosti práce a procesů | cs |
dc.thesis.degree-program | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost | cs |
dc.thesis.degree-branch | Bezpečnost práce a procesů | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2720 | |
dc.identifier.thesis | BAZ0041_FBI_B3908_3908R001_2022 | |
dc.rights.access | openAccess | |