dc.contributor.advisor | Kissiková, Lenka | |
dc.contributor.author | Ondrůšková, Michaela | |
dc.date.accessioned | 2023-06-23T08:43:38Z | |
dc.date.available | 2023-06-23T08:43:38Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/150061 | |
dc.description.abstract | Cílem této bakalářské práce je posouzení pracovních rizik u vybrané části technologické linky v pivovaru Ostravar. Posuzovanou částí technologie bude pracoviště spilka a to z hlediska posouzení pracovních rizik, jedná se především o rizika spojená s obsluhou a údržbou. Budou posouzena, případně navržena bezpečnostní opatření, která vyloučí pracovní rizika při vstupu pracovníků do nebezpečných prostorů, které obsluhují, udržují a opravují v jednotlivých částech této výrobní technologie. | cs |
dc.description.abstract | The aim of this bachelor thesis is to assess occupational risks in a selected part of the technological line in the Ostravar brewery. The assessed part of the technology will be a fermentation area workplace, with a focus on assessing occupational risks, primarily those associated with operation and maintenance. Safety measures will be assessed or proposed to eliminate occupational risks when workers enter hazardous spaces that they operate, maintain, and repair in individual parts of this production technology. | en |
dc.format.extent | 2883389 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Posouzení rizik | cs |
dc.subject | opatření | cs |
dc.subject | spilka | cs |
dc.subject | kvasné kádě | cs |
dc.subject | oxid uhličitý | cs |
dc.subject | riziko | cs |
dc.subject | osobní ochranné pracovní prostředky | cs |
dc.subject | Risk assessement | en |
dc.subject | measure | en |
dc.subject | fermentation area | en |
dc.subject | fermentation vessel | en |
dc.subject | carbon dioxide | en |
dc.subject | risk | en |
dc.subject | personal protective equipment | en |
dc.title | Posouzení pracovních rizik u technologické linky v pivovaru | cs |
dc.title.alternative | Assessment of occupational hazards at the technological line in the brewery | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Piekarová, Michaela | |
dc.date.accepted | 2023-05-24 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Fakulta bezpečnostního inženýrství | cs |
dc.description.department | 040 - Katedra bezpečnosti práce a procesů | cs |
dc.thesis.degree-program | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost | cs |
dc.thesis.degree-branch | Bezpečnost práce a procesů | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2720 | |
dc.identifier.thesis | OND0246_FBI_B3908_3908R001_2023 | |
dc.rights.access | openAccess | |