Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorTymová, Petra
dc.contributor.authorMach, Daniel
dc.date.accessioned2023-06-23T08:48:16Z
dc.date.available2023-06-23T08:48:16Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.otherOSD002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/150744
dc.description.abstractMACH, Daniel. Hotel s restaurací v Kroměříži. Ostrava, 2022. Diplomová práce. VŠB – Technická univerzita Ostrava, Fakulta stavební, Katedra prostředí staveb a TZB. Tématem této diplomové práce je vypracování projektové dokumentace pro provádění stavby hotelu s restaurací s návrhem technologie vytápění a nuceného větrání objektu včetně návrhu zdroje tepla s využitím obnovitelných zdrojů energie. Dokumentace je zpracovaná dle vyhlášky č. 499/2006 Sb. [1] Diplomová práce je rozdělena na dvě části. První částí diplomové práce je dokumentace architektonicko-stavebního řešení částečně podsklepené třípodlažní stavby hotelu s restaurací v rozsahu potřeb TZB. Druhá část diplomové práce obsahuje dokumentaci návrhu systému pro vytápění a větrání novostavby hotelu, včetně návrhu tepelného zdroje s využitím obnovitelných zdrojů energie, výpočtu tepelných ztrát objektu, výpočtu potřeby teplé vody, tepelně technického posouzení stavebních konstrukcí a průkazu energetické náročnosti budovy.cs
dc.description.abstractMACH, Daniel. Hotel with restaurant in Kroměříž. Ostrava, 2022. Diploma thesis. VŠB – Technical University of Ostrava, Faculty of Civil Engineering, Department of Building Environment and Building Services. The topic of this diploma thesis is the development of project documentation for the construction of a hotel with a restaurant with a design of heating technology and forced ventilation of the building, including a design of a heat source using renewable energy sources. The documentation is processed according to Decree No. 499/2006 Coll. [1] The diploma thesis is divided into two parts. The first part of the diploma thesis is the documentation of the architectural and construction solution of a partially basement three-story hotel building with a restaurant within the scope of HVAC needs. The second part of the diploma thesis contains the documentation of the design of the system for heating and ventilation of the new building of the hotel, including the design of the heat source using renewable energy sources, the calculation of the building's heat losses, the calculation of the need for hot water, the thermal technical assessment of the building structures and the certificate of the building's energy efficiency.en
dc.format.extent18696946 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocs
dc.publisherVysoká škola báňská – Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectHotel s restaurací, vytápění, větrání, tepelné čerpadlo, podlahové vytápění, vzduchotechnikacs
dc.subjectHotel with restaurant, heating, ventilation, heat pump, floor heating, air conditioningen
dc.titleHotel s restaurací v Kroměřížics
dc.title.alternativeThe Hotel with Restaurant in Kroměřížen
dc.typeDiplomová prácecs
dc.contributor.refereeTrčka, Oldřich
dc.date.accepted2023-01-11
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-levelMagisterský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Fakulta stavebnícs
dc.description.department229 - Katedra prostředí staveb a TZBcs
dc.thesis.degree-programStavební inženýrství - Prostředí stavebcs
dc.description.resultvelmi dobřecs
dc.identifier.senderS2712
dc.identifier.thesisMAC0429_FAST_N0732A260007_2022
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam