Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorBučko, Michal
dc.contributor.authorPaclík, Ondřej
dc.date.accessioned2024-06-27T17:27:47Z
dc.date.available2024-06-27T17:27:47Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.otherOSD002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/154279
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá výběrem nového moderního míchacího stroje pro společnost Pekařství a cukrářství Sázava s.r.o. na základě metod vícekriteriálního rozhodování. Cílem práce je vybrat stroj, který zlepší kvalitu vymíchaného těsta a zvýší efektivitu výrobního procesu. Metodou analýzy byl porovnán stávající a nový míchací stroj. Hlavním výsledkem je doporučení nového stroje, který přináší výrazné zlepšení procesu výroby. Práce má především praktický význam, je zde zohledňováno kritérium kvality vyrobeného těsta, což je pro následnou výrobu důležitým prvkem.cs
dc.description.abstractThe bachelor thesis focuses on selecting a new modern mixing machine for the bakery and confectionery company Pekařství a cukrářství Sázava s.r.o., based on multi-criteria decision-making methods. The aim of the thesis is to choose a machine that will improve the quality of the mixed dough and increase the efficiency of the production process. The analysis method compared the existing and new mixing machines. The main result is the recommendation of a new machine, which brings significance improvement to the production process. The thesis has primarily practical significance, taking into account the criterion of the quality of the produced dough, which is an important element for subsequent production.en
dc.format.extent5669884 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocs
dc.publisherVysoká škola báňská – Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectzefektivněnícs
dc.subjectkvalitacs
dc.subjectvýrobní procescs
dc.subjectvícekriteriální rozhodovánícs
dc.subjectmíchací strojcs
dc.subjectOptimizationen
dc.subjectQualityen
dc.subjectProduction processen
dc.subjectMulti-criteria Decison-makingen
dc.subjectMixer Machineen
dc.titleZefektivnění a kvalita výrobního procesu v potravinářském průmyslucs
dc.title.alternativeStreamlining and Quality of the Production Process in the Food Industryen
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeJaník, Michal
dc.date.accepted2024-06-04
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Fakulta strojnícs
dc.description.department345 - Katedra mechanické technologiecs
dc.thesis.degree-programStrojírenstvícs
dc.thesis.degree-branchPrůmyslové inženýrstvícs
dc.description.resultvýborněcs
dc.identifier.senderS2723
dc.identifier.thesisPAC0070_FS_B0715A270011_S05_2024
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam