dc.contributor.advisor | Bučko, Michal | |
dc.contributor.author | Paclík, Ondřej | |
dc.date.accessioned | 2024-06-27T17:27:47Z | |
dc.date.available | 2024-06-27T17:27:47Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/154279 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce se zabývá výběrem nového moderního míchacího stroje pro společnost Pekařství a cukrářství Sázava s.r.o. na základě metod vícekriteriálního rozhodování. Cílem práce je vybrat stroj, který zlepší kvalitu vymíchaného těsta a zvýší efektivitu výrobního procesu. Metodou analýzy byl porovnán stávající a nový míchací stroj. Hlavním výsledkem je doporučení nového stroje, který přináší výrazné zlepšení procesu výroby. Práce má především praktický význam, je zde zohledňováno kritérium kvality vyrobeného těsta, což je pro následnou výrobu důležitým prvkem. | cs |
dc.description.abstract | The bachelor thesis focuses on selecting a new modern mixing machine for the bakery and confectionery company Pekařství a cukrářství Sázava s.r.o., based on multi-criteria decision-making methods. The aim of the thesis is to choose a machine that will improve the quality of the mixed dough and increase the efficiency of the production process. The analysis method compared the existing and new mixing machines. The main result is the recommendation of a new machine, which brings significance improvement to the production process. The thesis has primarily practical significance, taking into account the criterion of the quality of the produced dough, which is an important element for subsequent production. | en |
dc.format.extent | 5669884 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | zefektivnění | cs |
dc.subject | kvalita | cs |
dc.subject | výrobní proces | cs |
dc.subject | vícekriteriální rozhodování | cs |
dc.subject | míchací stroj | cs |
dc.subject | Optimization | en |
dc.subject | Quality | en |
dc.subject | Production process | en |
dc.subject | Multi-criteria Decison-making | en |
dc.subject | Mixer Machine | en |
dc.title | Zefektivnění a kvalita výrobního procesu v potravinářském průmyslu | cs |
dc.title.alternative | Streamlining and Quality of the Production Process in the Food Industry | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Janík, Michal | |
dc.date.accepted | 2024-06-04 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Fakulta strojní | cs |
dc.description.department | 345 - Katedra mechanické technologie | cs |
dc.thesis.degree-program | Strojírenství | cs |
dc.thesis.degree-branch | Průmyslové inženýrství | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2723 | |
dc.identifier.thesis | PAC0070_FS_B0715A270011_S05_2024 | |
dc.rights.access | openAccess | |