dc.contributor.advisor | Vykydal, David | |
dc.contributor.author | Langrová, Kateřina | |
dc.date.accessioned | 2025-06-23T11:50:50Z | |
dc.date.available | 2025-06-23T11:50:50Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/157188 | |
dc.description.abstract | Diplomová práce se zaměřuje na zlepšení systému managementu kvality ve výrobě doplňků stravy ve společnosti FAVEA a.s., s důrazem na řízení kooperačních procesů. Teoretická část shrnuje principy managementu kvality, řízení dodavatelů, outsourcingu a rizik. Praktická část analyzuje aktuální stav systému řízení kvality vůči normě ISO 9001:2015 a identifikuje klíčové slabiny v oblasti externě poskytovaných činností. Na základě výsledků je navržena strategie efektivního řízení kooperačních partnerů s využitím nástrojů jako kontrolní seznamy, bloková schémata a matice odpovědností. Práce přináší konkrétní návrhy pro zvýšení stability a kvality kooperačních vztahů. | cs |
dc.description.abstract | This diploma thesis focuses on improving the quality management system in the production of food supplements at FAVEA a.s., with special emphasis on managing outsourced processes. The theoretical part summarizes key principles of quality management, supplier management, outsourcing, and risk analysis. The practical part analyzes the current state of the quality management system against the ISO 9001:2015 standard and identifies key weaknesses related to externally provided activities. Based on the findings, a strategy for effective management of cooperative partners is proposed, utilizing tools such as checklists, flowcharts, and responsibility matrices. The thesis provides concrete recommendations for enhancing the stability and quality of cooperative relationships. | en |
dc.format.extent | 2837752 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Management kvality | cs |
dc.subject | outsourcing | cs |
dc.subject | řízení dodavatelů | cs |
dc.subject | analýza rizik | cs |
dc.subject | doplňky stravy | cs |
dc.subject | Quality management | en |
dc.subject | outsourcing | en |
dc.subject | supplier management | en |
dc.subject | risk analysis | en |
dc.subject | food supplements | en |
dc.title | Zlepšování systému managementu kvality v podmínkách výroby doplňků stravy. | cs |
dc.title.alternative | Improving The Quality Management System in The Conditions of Dietary Supplement Production. | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Hranická, Zuzana | |
dc.date.accepted | 2025-05-26 | |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Fakulta materiálově-technologická | cs |
dc.description.department | 639 - Katedra managementu kvality | cs |
dc.contributor.consultant | Havlásková, Jarmila | |
dc.thesis.degree-program | Management kvality a řízení průmyslových systémů | cs |
dc.thesis.degree-branch | Management kvality | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2736 | |
dc.identifier.thesis | SOS0022_FMT_N0413A270002_S01_2025 | |
dc.rights.access | openAccess | |