Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorVykydal, David
dc.contributor.authorLangrová, Kateřina
dc.date.accessioned2025-06-23T11:50:50Z
dc.date.available2025-06-23T11:50:50Z
dc.date.issued2025
dc.identifier.otherOSD002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/157188
dc.description.abstractDiplomová práce se zaměřuje na zlepšení systému managementu kvality ve výrobě doplňků stravy ve společnosti FAVEA a.s., s důrazem na řízení kooperačních procesů. Teoretická část shrnuje principy managementu kvality, řízení dodavatelů, outsourcingu a rizik. Praktická část analyzuje aktuální stav systému řízení kvality vůči normě ISO 9001:2015 a identifikuje klíčové slabiny v oblasti externě poskytovaných činností. Na základě výsledků je navržena strategie efektivního řízení kooperačních partnerů s využitím nástrojů jako kontrolní seznamy, bloková schémata a matice odpovědností. Práce přináší konkrétní návrhy pro zvýšení stability a kvality kooperačních vztahů.cs
dc.description.abstractThis diploma thesis focuses on improving the quality management system in the production of food supplements at FAVEA a.s., with special emphasis on managing outsourced processes. The theoretical part summarizes key principles of quality management, supplier management, outsourcing, and risk analysis. The practical part analyzes the current state of the quality management system against the ISO 9001:2015 standard and identifies key weaknesses related to externally provided activities. Based on the findings, a strategy for effective management of cooperative partners is proposed, utilizing tools such as checklists, flowcharts, and responsibility matrices. The thesis provides concrete recommendations for enhancing the stability and quality of cooperative relationships.en
dc.format.extent2837752 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocs
dc.publisherVysoká škola báňská – Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectManagement kvalitycs
dc.subjectoutsourcingcs
dc.subjectřízení dodavatelůcs
dc.subjectanalýza rizikcs
dc.subjectdoplňky stravycs
dc.subjectQuality managementen
dc.subjectoutsourcingen
dc.subjectsupplier managementen
dc.subjectrisk analysisen
dc.subjectfood supplementsen
dc.titleZlepšování systému managementu kvality v podmínkách výroby doplňků stravy.cs
dc.title.alternativeImproving The Quality Management System in The Conditions of Dietary Supplement Production.en
dc.typeDiplomová prácecs
dc.contributor.refereeHranická, Zuzana
dc.date.accepted2025-05-26
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-levelMagisterský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava. Fakulta materiálově-technologickács
dc.description.department639 - Katedra managementu kvalitycs
dc.contributor.consultantHavlásková, Jarmila
dc.thesis.degree-programManagement kvality a řízení průmyslových systémůcs
dc.thesis.degree-branchManagement kvalitycs
dc.description.resultvelmi dobřecs
dc.identifier.senderS2736
dc.identifier.thesisSOS0022_FMT_N0413A270002_S01_2025
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam