dc.contributor.advisor | Macura, Milan | |
dc.contributor.author | Schajer, Pavel | |
dc.date.accessioned | 2008-08-04T11:13:33Z | |
dc.date.available | 2008-08-04T11:13:33Z | |
dc.date.issued | 2008 | |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/66218 | |
dc.format | 52 l. : il. | en |
dc.language.iso | cs | en |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.title | Charakteristika dextrinů a modifikovaných škrobů z požárního hlediska | en |
dc.title.alternative | Characterization of dextrins and modified amyls from the point of view of fire risk | en |
dc.type | Diplomová práce | en |
dc.identifier.signature | 200801282 | en |
dc.identifier.location | ÚK/Sklad diplomových prací | en |
dc.thesis.degree-name | Ing. | en |
dc.thesis.degree-level | Magisterský navazující na bakalářský | en |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta bezpečnostního inženýrství | en |
dc.description.category | Prezenční | en |
dc.description.department | 040 - Katedra bezpečnostního managementu | en |
dc.contributor.consultant | Hubač, Jaromír | |
dc.thesis.degree-program | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost | en |
dc.thesis.degree-branch | Bezpečnostní inženýrství | en |
dc.description.result | Neuvedeno | en |