Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorMacura, Milan
dc.contributor.authorSchajer, Pavel
dc.date.accessioned2008-08-04T11:13:33Z
dc.date.available2008-08-04T11:13:33Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.otherOSD002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/66218
dc.format52 l. : il.en
dc.language.isocsen
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.titleCharakteristika dextrinů a modifikovaných škrobů z požárního hlediskaen
dc.title.alternativeCharacterization of dextrins and modified amyls from the point of view of fire risken
dc.typeDiplomová práceen
dc.identifier.signature200801282en
dc.identifier.locationÚK/Sklad diplomových pracíen
dc.thesis.degree-nameIng.en
dc.thesis.degree-levelMagisterský navazující na bakalářskýen
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta bezpečnostního inženýrstvíen
dc.description.categoryPrezenčníen
dc.description.department040 - Katedra bezpečnostního managementuen
dc.contributor.consultantHubač, Jaromír
dc.thesis.degree-programPožární ochrana a průmyslová bezpečnosten
dc.thesis.degree-branchBezpečnostní inženýrstvíen
dc.description.resultNeuvedenoen


Soubory tohoto záznamu

SouboryVelikostFormátZobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam