dc.contributor.advisor | Zeman, Radek | en |
dc.contributor.author | Tyleček, Václav | en |
dc.date.accessioned | 2008-11-12T19:56:18Z | |
dc.date.available | 2008-11-12T19:56:18Z | |
dc.date.issued | 2008 | en |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/69050 | |
dc.description | Import 12/11/2008 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce se zabývá problematikou ochlazování povrchů konstrukcí ohrože-ných požárem. V úvodních částech jsou rozebírány základní teoretické poznatky. Jedná se o definici požáru a jeho vlastnosti, hodnocení vlivu zvýšených teplot na stavební konstrukce a základní způsoby sdílení tepla. Velice podrobně je rozpracovaná fyzikální teorie ochlazování. Závěrečné kapitoly popisují vhodná ochlazovací média a samotné způsoby ochlazovaní, přičemž zvláštní pozornost je věnována jednotkám požární ochrany. Jsou zde také popsány nejčastěji používané technické prostředky a mobilní požární technika. | en |
dc.format.extent | 806407 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | en |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | ochlazování | en |
dc.subject | konstrukce | en |
dc.subject | požár | en |
dc.subject | sdílení tepla | en |
dc.title | Postupy ochlazování povrchů konstrukcí ohrožených požárem | en |
dc.title.alternative | Processes of cooling fire-endangered construction surfaces | en |
dc.type | Bakalářská práce | en |
dc.thesis.degree-name | Bc. | en |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | en |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta bezpečnostního inženýrství | en |
dc.description.department | 030 - Katedra požární ochrany a ochrany obyvatel | en |
dc.thesis.degree-program | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost | en |
dc.thesis.degree-branch | Technika požární ochrany a bezpečnosti průmyslu | en |
dc.identifier.sender | S2720 | en |
dc.identifier.thesis | B3908.3908R006.tyl044 | |
dc.rights.access | openAccess | |