dc.contributor.advisor | Macura, Milan | en |
dc.contributor.author | Schajer, Pavel | en |
dc.date.accessioned | 2008-11-17T11:57:55Z | |
dc.date.available | 2008-11-17T11:57:55Z | |
dc.date.issued | 2008 | en |
dc.identifier.other | OSD002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/69504 | |
dc.description | Import 17/11/2008 | |
dc.description.abstract | Rešerše charakteristiky dextrinů a modifikovaných škrobů. Stanovení požárně technických charakteristik dextrinů a modifikovaných škrobů. Stanovení možných požárních rizik při výrobě, zpracování a skladování dextrinů a modifikovaných škrobů ve společnosti S E P T amyl s.r.o. Zhodnocení dextrinů a modifikovanýh škrobů ze společnosti S E P T amyl s.r.o. Návrh bezpečnostních listů dextrinů a modifikovaných škrobů vyráběných společnosti S E P T amyl s.r.o. | en |
dc.format.extent | 4153119 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | en |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Škrob | en |
dc.subject | dextrin | en |
dc.subject | teplota vzplanutí | en |
dc.subject | teplota vznícení | en |
dc.title | Charakteristika dextrinů a modifikovaných škrobů z hlediska požárního rizika | en |
dc.title.alternative | Characterization of dextrins and modified amyls from the point of view of fire risk | en |
dc.type | Diplomová práce | en |
dc.thesis.degree-name | Ing. | en |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | en |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta bezpečnostního inženýrství | en |
dc.description.department | 040 - Katedra bezpečnostního managementu | en |
dc.thesis.degree-program | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost | en |
dc.thesis.degree-branch | Bezpečnostní inženýrství | en |
dc.identifier.sender | S2720 | en |
dc.identifier.thesis | N3908.3908T002.sch402 | |
dc.rights.access | openAccess | |