Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorMacura, Milanen
dc.contributor.authorSchajer, Pavelen
dc.date.accessioned2008-11-17T11:57:55Z
dc.date.available2008-11-17T11:57:55Z
dc.date.issued2008en
dc.identifier.otherOSD002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/69504
dc.descriptionImport 17/11/2008
dc.description.abstractRešerše charakteristiky dextrinů a modifikovaných škrobů. Stanovení požárně technických charakteristik dextrinů a modifikovaných škrobů. Stanovení možných požárních rizik při výrobě, zpracování a skladování dextrinů a modifikovaných škrobů ve společnosti S E P T amyl s.r.o. Zhodnocení dextrinů a modifikovanýh škrobů ze společnosti S E P T amyl s.r.o. Návrh bezpečnostních listů dextrinů a modifikovaných škrobů vyráběných společnosti S E P T amyl s.r.o.en
dc.format.extent4153119 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocsen
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectŠkroben
dc.subjectdextrinen
dc.subjectteplota vzplanutíen
dc.subjectteplota vzníceníen
dc.titleCharakteristika dextrinů a modifikovaných škrobů z hlediska požárního rizikaen
dc.title.alternativeCharacterization of dextrins and modified amyls from the point of view of fire risken
dc.typeDiplomová práceen
dc.thesis.degree-nameIng.en
dc.thesis.degree-levelMagisterský studijní programen
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta bezpečnostního inženýrstvíen
dc.description.department040 - Katedra bezpečnostního managementuen
dc.thesis.degree-programPožární ochrana a průmyslová bezpečnosten
dc.thesis.degree-branchBezpečnostní inženýrstvíen
dc.identifier.senderS2720en
dc.identifier.thesisN3908.3908T002.sch402
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam