Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorKijonka, Jaromíren
dc.contributor.authorPodžorný, Janen
dc.date.accessioned2010-09-29T13:25:04Z
dc.date.available2010-09-29T13:25:04Z
dc.date.issued2010en
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/78593
dc.descriptionImport 29/09/2010cs
dc.description.abstractÚvod je věnován všeobecným informacím o rychlovarných konvicích z pohledu běžného uživatele. Teoretická část práce vymezuje pojmy teplota, teplo a druhy jeho přenosu, která je jádrem diplomové práce. Další část popisuje postup měření a popis jednotlivých rychlovarných konvic. Následující kapitola věnuje pozornost výpočtům s naměřenýma hodnota, které jsou zachyceny v jednotlivých tabulkách a zobrazeny v informativních grafech. Kapitola, zabývající se podrobným posouzením vypočítaných hodnot a to především součinitelem přestupu tepla uzavírá tuto diplomovou práci.cs
dc.description.abstractThe prologue deals with general info about kettles from the point of view of normal consumer. Teoretical part specifies terms like temperature, heat and kinds of its transfer, which is also the main part of this thesis. Next part describes process of measurements and also description of each tea-kettle.Following chapter focuses on work with acquired results that are shown in spreadsheets and diagrams. Last chapter that is also coclusion of this thesis deals with rating of calculated values and mainly with coefficient of heat transfer.en
dc.format45 l. : il. + 1 CD-Rcs
dc.format.extent13566993 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocsen
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectbod varucs
dc.subjectsoučinitel přestupu teplacs
dc.subjectrychlovarná konvicecs
dc.subjectteplocs
dc.subjectteplotacs
dc.subjecttemperatureen
dc.subjectcoefficient of heat transferen
dc.subjectboiling pointen
dc.subjectheaten
dc.subjectelectric kettleen
dc.titleExperimentální určení poměrných hodnot součinitele přestupu tepla varných konvic.cs
dc.title.alternativeExperimental Determination of Relative Values Heat Transfer Coefficient of Electric Kettles.en
dc.typeDiplomová prácecs
dc.contributor.refereeZajaczek, Stanislaven
dc.date.accepted2010-06-04en
dc.thesis.degree-nameIng.en
dc.thesis.degree-levelMagisterský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta elektrotechniky a informatikycs
dc.description.categoryPrezenčnícs
dc.description.department451 - Katedra elektroenergetikyen
dc.thesis.degree-programElektrotechnikacs
dc.thesis.degree-branchElektroenergetikacs
dc.description.resultvelmi dobřecs
dc.identifier.senderS2724cs
dc.identifier.thesisPOD156_FEI_N2649_3907T001_2010
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam