Show simple item record

dc.contributor.advisorFišerová, Světlaen
dc.contributor.authorJanalíková, Marieen
dc.date.accessioned2011-02-07T08:39:17Z
dc.date.available2011-02-07T08:39:17Z
dc.date.issued2010en
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/83927
dc.descriptionImport 07/02/2011cs
dc.description.abstractPředmětem této diplomové práce je posoudit a vyhodnotit aktuální stav v oblasti ochrany zdraví při práci v souladu s požadavky na provedení objektivizace kategorizace prací, provést objektivizační měření pracovního procesu, zhodnotit měření a snížit rizikové faktory na zvoleném pracovišti. Po prozkoumání aktuálního stavu ochrany zdraví při práci, způsobu hodnocení úrovně rizikových faktorů, které mají vliv na kvalitu pracovních podmínek, provedení objektivizačního měření a jeho zhodnocení a na základě seznámení s charakteristikou posuzované společnosti, byly navrženy opatření pro zlepšení podmínek pracovního prostředí. Tato opatření byla aplikována v konkrétních podmínkách a jejím výsledkem je zpracovaný návrh pro snížení rizikových faktorů na pracovištích.cs
dc.description.abstractSubject of these graduation theses is judge and analyze actual condition in zone health protection at work and integrate with requirements on fulfilment objectification categorisation works carry out objectification metering working of the process and reduce hazard factors on workplace. After inspection actual state one of health protection at the work and Metod of valuation level risk factors, which exercise influence on qualities of working conditions carry out objectification metering and on by virtue of familiarization with characteristic weighted company was designed procuratin for innovation terms working environment. This procuration was aplicated in concrete conditions and result is worked project for reduction hazard factors on workplaces.en
dc.format.extent3255074 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocsen
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectrizikocs
dc.subjecttepelná zátěžcs
dc.subjectkategorizacecs
dc.subjectochranná opatřenícs
dc.subjectteplotacs
dc.subjecthazarden
dc.subjectthermall stresen
dc.subjectcategorisationen
dc.subjectprotection measuresen
dc.subjecttemperatureen
dc.titleHodnocení zdravotních rizik v potravinářské výroběcs
dc.title.alternativeHealth Risk Assessment in Food Productionen
dc.typeDiplomová prácecs
dc.contributor.refereeHrnčíř, Karelen
dc.date.accepted2010-06-03en
dc.thesis.degree-nameIng.en
dc.thesis.degree-levelMagisterský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta bezpečnostního inženýrstvícs
dc.description.department040 - Katedra bezpečnostního managementuen
dc.thesis.degree-programPožární ochrana a průmyslová bezpečnostcs
dc.thesis.degree-branchBezpečnostní inženýrstvícs
dc.description.resultvelmi dobřecs
dc.identifier.senderS2720cs
dc.identifier.thesisJAN698_FBI_N3908_3908T002_2010
dc.rights.accessopenAccess


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record