dc.contributor.advisor | Fišerová, Světla | en |
dc.contributor.author | Janalíková, Marie | en |
dc.date.accessioned | 2011-02-07T08:39:17Z | |
dc.date.available | 2011-02-07T08:39:17Z | |
dc.date.issued | 2010 | en |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/83927 | |
dc.description | Import 07/02/2011 | cs |
dc.description.abstract | Předmětem této diplomové práce je posoudit a vyhodnotit aktuální stav v oblasti ochrany zdraví při práci v souladu s požadavky na provedení objektivizace kategorizace prací, provést objektivizační měření pracovního procesu, zhodnotit měření a snížit rizikové faktory na zvoleném pracovišti.
Po prozkoumání aktuálního stavu ochrany zdraví při práci, způsobu hodnocení úrovně rizikových faktorů, které mají vliv na kvalitu pracovních podmínek, provedení objektivizačního měření a jeho zhodnocení a na základě seznámení s charakteristikou posuzované společnosti, byly navrženy opatření pro zlepšení podmínek pracovního prostředí. Tato opatření byla aplikována v konkrétních podmínkách a jejím výsledkem je zpracovaný návrh pro snížení rizikových faktorů na pracovištích. | cs |
dc.description.abstract | Subject of these graduation theses is judge and analyze actual condition in zone health protection at work and integrate with requirements on fulfilment objectification categorisation works carry out objectification metering working of the process and reduce hazard factors on workplace.
After inspection actual state one of health protection at the work and Metod of valuation level risk factors, which exercise influence on qualities of working conditions carry out objectification metering and on by virtue of familiarization with characteristic weighted company was designed procuratin for innovation terms working environment. This procuration was aplicated in concrete conditions and result is worked project for reduction hazard factors on workplaces. | en |
dc.format.extent | 3255074 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | en |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | riziko | cs |
dc.subject | tepelná zátěž | cs |
dc.subject | kategorizace | cs |
dc.subject | ochranná opatření | cs |
dc.subject | teplota | cs |
dc.subject | hazard | en |
dc.subject | thermall stres | en |
dc.subject | categorisation | en |
dc.subject | protection measures | en |
dc.subject | temperature | en |
dc.title | Hodnocení zdravotních rizik v potravinářské výrobě | cs |
dc.title.alternative | Health Risk Assessment in Food Production | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Hrnčíř, Karel | en |
dc.date.accepted | 2010-06-03 | en |
dc.thesis.degree-name | Ing. | en |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta bezpečnostního inženýrství | cs |
dc.description.department | 040 - Katedra bezpečnostního managementu | en |
dc.thesis.degree-program | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost | cs |
dc.thesis.degree-branch | Bezpečnostní inženýrství | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2720 | cs |
dc.identifier.thesis | JAN698_FBI_N3908_3908T002_2010 | |
dc.rights.access | openAccess | |