Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorLabodová, Alenacs
dc.contributor.authorNěmcová, Kláracs
dc.date.accessioned2011-06-30T18:39:03Z
dc.date.available2011-06-30T18:39:03Z
dc.date.issued2011cs
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/86219
dc.descriptionImport 04/07/2011cs
dc.description.abstractV předložené práci je zpracováno zjištění současného stavu hotelu Mandarin Oriental, Prague v otázce chování k životnímu prostředí s cílem připravit podklady pro reálné podání žádosti o udělení ekoznačky. Zjišťování současného stavu je prováděné na základě kritérií uvedených v Rozhodnutí Komise č. 2009/578/ES, kterým se stanoví ekologická kritéria pro udělování ekoznačky Společenství ubytovacím službám pro turisty. V práci je představen hotel Mandarin Oriental, Prague, uvedena historie budov a lokality, organizační struktura hotelu a stručná charakteristika jednotlivých hotelových úseků. Na základě zjištění dle kritérií uvedených ve zmiňovaném rozhodnutí komise Společenství jsou navržena opatření, která většinou vyplývají z požadavků na ověřování a posuzování jednotlivých kritérií.cs
dc.description.abstractThe work is presenting the findings of current situation at hotel Mandarin Oriental, Prague regarding its environmental performance. The aim of this work is to prepare foundation for real application for ecolabel. The establishment of current condition is pursuant to criteria listed in Commission Decision 2009/578/EC establishing the ecological criteria for the award of the Community eco-label for tourist accommodation service. Hotel Mandarin Oriental, Prague is introduced via history of its buildings and location, via organization chart and briefly introduced all hotel departments. According to criteria listed in above mentioned Commission Decision the presented work propose the steps. Those steps come out, in most of the cases, from assessment and verification of each criteria.en
dc.format80, [25] listů : ilustrace + 1 CD-R
dc.format.extent982786 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjecthotel, ekoznačka, kritéria, návrh opatření, environmentální politika, akční plán, životní prostředícs
dc.subjecthotel, ecolabel, criteria, draft measure, environmental policy, action plan, environmenten
dc.titleBalíček opatření ochrany životního prostředí pro hotel Mandarin Oriental, Praguecs
dc.title.alternativeThe Environmental Action Pack for Mandarin Oriental Hotel Pragueen
dc.typeDiplomová prácecs
dc.contributor.refereeDanihelková, Kamilacs
dc.date.accepted2011-05-31cs
dc.thesis.degree-nameIng.cs
dc.thesis.degree-levelMagisterský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Hornicko-geologická fakultacs
dc.description.department546 - Institut environmentálního inženýrstvícs
dc.thesis.degree-programNerostné surovinycs
dc.thesis.degree-branchEnvironmentální managementcs
dc.description.resultvýborněcs
dc.identifier.senderS2735cs
dc.identifier.thesisNOW027_HGF_N2102_6208T031_2011
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam