dc.contributor.advisor | Šeptáková, Emilie | cs |
dc.contributor.author | Kostka, Roman | cs |
dc.date.accessioned | 2011-07-01T01:42:56Z | |
dc.date.available | 2011-07-01T01:42:56Z | |
dc.date.issued | 2011 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/87054 | |
dc.description | Import 04/07/2011 | cs |
dc.description.abstract | Tato práce se zabývá složitou problematikou informačních systémů pro stravovací zařízení. Vzhledem k rozsáhlosti daného tématu a dalších souvisejících kategorii je zde kladen důraz na samostatný návrh informačního systému pro malou restauraci. Z konstrukčního hlediska se jedná o návrh objektového a databázového modelu, které jsou vzájemně propojeny. Práce ukazuje praktické využiti znalostí elektronického zpracování dat a jejich využití. Celá aplikace obsahuje svou specifickou architekturu, o které si také něco blíže řekneme. | cs |
dc.description.abstract | This thesis deals with complex issues in information systems for catering equipment. Given the scale of the theme and other related categories, this work is focused on a proposal for an information system for a small restaurant. From the design point of view there is developed an interconnection between object model and database. Work shows the practical application of electronic data processing. Overall, this is only a proposed solution which can be further enhanced by others modules. | en |
dc.format.extent | 2247570 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Informační systém | cs |
dc.subject | server | cs |
dc.subject | terminál | cs |
dc.subject | rezervace | cs |
dc.subject | objekt | cs |
dc.subject | tabulka | cs |
dc.subject | řádkové čtení a zapisování | cs |
dc.subject | dědičnost | cs |
dc.subject | dotykový displej | cs |
dc.subject | databáze | cs |
dc.subject | analýza | cs |
dc.subject | Information systém | en |
dc.subject | server | en |
dc.subject | terminal | en |
dc.subject | reservation | en |
dc.subject | object | en |
dc.subject | table | en |
dc.subject | read and write by line, inheriting | en |
dc.subject | touch screen | en |
dc.subject | database | en |
dc.subject | analyse | en |
dc.title | Restaurační informační systém (Pizzerie U Martina) | cs |
dc.title.alternative | Restaurant Information System (Pizzerie U Martina) | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Farnik, Adam | cs |
dc.date.accepted | 2011-06-08 | cs |
dc.thesis.degree-name | Ing. | cs |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta elektrotechniky a informatiky | cs |
dc.description.department | 460 - Katedra informatiky | cs |
dc.thesis.degree-program | Informační a komunikační technologie | cs |
dc.thesis.degree-branch | Informatika a výpočetní technika | cs |
dc.description.result | dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2724 | cs |
dc.identifier.thesis | KOS0043_FEI_N2647_2612T025_2011 | |
dc.rights.access | openAccess | |