dc.contributor.advisor | Váchová, Miluše | cs |
dc.contributor.author | Syrová, Jana | cs |
dc.date.accessioned | 2011-07-01T15:10:25Z | |
dc.date.available | 2011-07-01T15:10:25Z | |
dc.date.issued | 2011 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/88645 | |
dc.description | Import 04/07/2011 | cs |
dc.description.abstract | Bakalářská práce se zabývá vyhodnocením rizik a posouzení úrazovosti v provozu kuchyně rekreačního střediska. Cílem práce je vyhodnotit rizika, posoudit příčiny úrazů v období 2006 – 2010 a jejich porovnání se statistikou PÚ SUIP. V závěru navrhnout vhodná opatření pro snížení počtu úrazů. V práci jsou uvedeny platné právní předpisy, obecný popis identifikace a hodnocení rizik a následné vyhodnocení rizik pomocí metody „What - if“. | cs |
dc.description.abstract | The Bachelor thesis aims at evaluating risks and assessing injury rate in the operation of a recreation center kitchen. The objective of the thesis is to deal with the risks and injury causes between the years 2006 and 2010 and to compare those with the statistics developed by the State Office of Labor Inspection. The thesis also suggests appropriate measures to decrease the number of injuries. The thesis introduces effective legal regulations and describes generally the identification and assessment of risks and subsequent evaluation of the risks while applying the What – If method. | en |
dc.format | 60 l. : il. | cs |
dc.format.extent | 1839082 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | nebezpečí | cs |
dc.subject | identifikace nebezpečí | cs |
dc.subject | riziko | cs |
dc.subject | analýza rizika | cs |
dc.subject | hodnocení rizika | cs |
dc.subject | pracovní úraz | cs |
dc.subject | mimořádná událost | cs |
dc.subject | danger | en |
dc.subject | identification danger | en |
dc.subject | risk | en |
dc.subject | analysis of risk | en |
dc.subject | rating of risk | en |
dc.subject | accident at work | en |
dc.subject | emergency | en |
dc.title | Vyhodnocení rizik a posouzení úrazovosti při provozu kuchyně rekreačního střediska | cs |
dc.title.alternative | Evaluation of Risks and Assessment of Injury Rate in the Operation of Recreation Centre Kitchen | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Kissiková, Lenka | cs |
dc.date.accepted | 2011-05-24 | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta bezpečnostního inženýrství | cs |
dc.description.category | Prezenční | cs |
dc.description.department | 040 - Katedra bezpečnostního managementu | cs |
dc.thesis.degree-program | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost | cs |
dc.thesis.degree-branch | Bezpečnost práce a procesů | cs |
dc.description.result | dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2720 | cs |
dc.identifier.thesis | SYR029_FBI_B3908_3908R001_2011 | |
dc.rights.access | openAccess | |