Show simple item record

dc.contributor.advisorSchindlerová, Vladimíracs
dc.contributor.authorZetek, Jancs
dc.date.accessioned2012-07-11T07:59:37Z
dc.date.available2012-07-11T07:59:37Z
dc.date.issued2012cs
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/93785
dc.descriptionImport 03/08/2012cs
dc.description.abstractDiplomová práce se zabývá zavedením zcela nové technologie ve společnosti Mlékárna Valašské Meziříčí, spol. s r.o. Jedná se o nákup stroje na vlastní vyfukování PET lahví o různých objemech, které si společnost v současné době nechává vyfukovat od externí firmy a poté na vlastní náklady dovážet. Tento způsob výroby je pro firmu značně nákladný, neekonomický, relativně nehygienický a společnosti značně zvyšuje náklady na vlastní výrobu. Z těchto důvodů je nákup nové technologie výroby pro firmu nutností. Dále bylo provedeno zhodnocení celého projektu z hlediska technických možností a ekonomického dopadu na společnost.cs
dc.description.abstractThe thesis deals with the introduction of new technologies in the company of Dairy in Valašské Meziříčí, spol. s r.o. is the purchase of machines for your own PET bottles of different volumes, which the company currently blowing leaves from an external company and then at its own cost to import. This production method is for a company highly expensive, uneconomical, relatively messy and considerably increases the costs of production. For these reasons, the purchase of new production technology for the firm. It was also carried out an evaluation of the entire project in terms of technical possibilities and economic impact on society.en
dc.format.extent6505000 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectTechnologiecs
dc.subjectPodnikcs
dc.subjectOptimalizacecs
dc.subjectTechnologyen
dc.subjectCompanyen
dc.subjectOptimizationen
dc.titleZavádění nové technologie v potravinářské podnikucs
dc.title.alternativeThe Introduction of new Technologies in the Food Companyen
dc.typeDiplomová prácecs
dc.contributor.refereeVévoda, Jancs
dc.date.accepted2012-06-12cs
dc.thesis.degree-nameIng.cs
dc.thesis.degree-levelMagisterský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta strojnícs
dc.description.department345 - Katedra mechanické technologiecs
dc.contributor.consultantVévoda, Jaroslavcs
dc.thesis.degree-programStrojní inženýrstvícs
dc.thesis.degree-branchStrojírenská technologiecs
dc.description.resultvelmi dobřecs
dc.identifier.senderS2723cs
dc.identifier.thesisZET039_FS_N2301_2303T002_10_2012
dc.rights.accessopenAccess


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record