dc.contributor.advisor | Schindlerová, Vladimíra | cs |
dc.contributor.author | Zetek, Jan | cs |
dc.date.accessioned | 2012-07-11T07:59:37Z | |
dc.date.available | 2012-07-11T07:59:37Z | |
dc.date.issued | 2012 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/93785 | |
dc.description | Import 03/08/2012 | cs |
dc.description.abstract | Diplomová práce se zabývá zavedením zcela nové technologie ve společnosti Mlékárna Valašské Meziříčí, spol. s r.o. Jedná se o nákup stroje na vlastní vyfukování PET lahví o různých objemech, které si společnost v současné době nechává vyfukovat od externí firmy a poté na vlastní náklady dovážet. Tento způsob výroby je pro firmu značně nákladný, neekonomický, relativně nehygienický a společnosti značně zvyšuje náklady na vlastní výrobu. Z těchto důvodů je nákup nové technologie výroby pro firmu nutností. Dále bylo provedeno zhodnocení celého projektu z hlediska technických možností a ekonomického dopadu na společnost. | cs |
dc.description.abstract | The thesis deals with the introduction of new technologies in the company of Dairy in Valašské Meziříčí, spol. s r.o. is the purchase of machines for your own PET bottles of different volumes, which the company currently blowing leaves from an external company and then at its own cost to import. This production method is for a company highly expensive, uneconomical, relatively messy and considerably increases the costs of production. For these reasons, the purchase of new production technology for the firm. It was also carried out an evaluation of the entire project in terms of technical possibilities and economic impact on society. | en |
dc.format.extent | 6505000 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Technologie | cs |
dc.subject | Podnik | cs |
dc.subject | Optimalizace | cs |
dc.subject | Technology | en |
dc.subject | Company | en |
dc.subject | Optimization | en |
dc.title | Zavádění nové technologie v potravinářské podniku | cs |
dc.title.alternative | The Introduction of new Technologies in the Food Company | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Vévoda, Jan | cs |
dc.date.accepted | 2012-06-12 | cs |
dc.thesis.degree-name | Ing. | cs |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Fakulta strojní | cs |
dc.description.department | 345 - Katedra mechanické technologie | cs |
dc.contributor.consultant | Vévoda, Jaroslav | cs |
dc.thesis.degree-program | Strojní inženýrství | cs |
dc.thesis.degree-branch | Strojírenská technologie | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2723 | cs |
dc.identifier.thesis | ZET039_FS_N2301_2303T002_10_2012 | |
dc.rights.access | openAccess | |