Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorFuchsíková, Petracs
dc.contributor.authorMončev, Martincs
dc.date.accessioned2013-06-26T11:13:24Z
dc.date.available2013-06-26T11:13:24Z
dc.date.issued2012cs
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/98106
dc.descriptionImport 26/06/2013cs
dc.description.abstractTato bakalářská práce popisuje technologii radiofrekvenční identifikace a standardy využívající kód EPC, které mohou být společně použity v potravinářském průmyslu. V úvodu práce je popsána RFID technologie, její původ a důležité komponenty nezbytné pro funkční RFID systém. Dále je popsán kód EPC a způsoby jeho zápisu podle určitých formátů. Součástí této práce je praktická část - vytvoření RFID systému pro potravinářský průmysl.cs
dc.description.abstractThis thesis describes the technology of RFID and standards using electronic product code that can be used together in the food industry. The introduction of thesis is focused on RFID technology, its origin and important components necessary for a functional RFID system. Further, there is described the EPC and methods of its registration under specific formats. Part of this thesis is the practical part – a RFID system for a food industry.en
dc.format59 l. : il. + 1 CD-Rcs
dc.format.extent3552417 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectRFID (radiofrekvenční identifikace)cs
dc.subjecttagcs
dc.subjectčipcs
dc.subjectanténacs
dc.subjectRFID anténacs
dc.subjectčtecí zařízenícs
dc.subjectsnímačcs
dc.subjectmiddlewarecs
dc.subjectEPC (electronic product code)cs
dc.subjectčárový kódcs
dc.subjectpotravinářský průmyslcs
dc.subjectRFID (radiofrequency identification)en
dc.subjecttagen
dc.subjectchipen
dc.subjectantennaen
dc.subjectRFID antennaen
dc.subjectreaderen
dc.subjectscanneren
dc.subjectmiddlewareen
dc.subjectEPC (Electronic Product Code) bar codeen
dc.subjectfood industryen
dc.titleVyužití RFID technologie a EPC standardu v potravinárském prumyslucs
dc.title.alternativeRFID Technology and EPC Standard Utilizations by Food Industriesen
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeSamek, Martincs
dc.date.accepted2013-06-05cs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Hornicko-geologická fakultacs
dc.description.categoryPrezenčnícs
dc.description.department545 - Institut ekonomiky a systémů řízenícs
dc.thesis.degree-programNerostné surovinycs
dc.thesis.degree-branchInformační a systémový managementcs
dc.description.resultvýborněcs
dc.identifier.senderS2735cs
dc.identifier.thesisMON0009_HGF_B2102_6209R013_2012
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam