Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorPeterková, Jindracs
dc.contributor.authorStaňková, Petracs
dc.date.accessioned2013-10-20T17:33:16Z
dc.date.available2013-10-20T17:33:16Z
dc.date.issued2013cs
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/100747
dc.descriptionImport 21/10/2013cs
dc.description.abstractPředmětem diplomové práce je zhodnocení konkurenceschopnosti a konkurenčního potenciálu obchodního podniku, který se zabývá prodejem sportovního sortimentu známých světových značek. Analýza byla provedena na základě použitých metod hodnotících konkurenceschopnost a konkurenční potenciál. Byla použita metoda hodnocení vitality podniku Harryho Pollaka, analýza základních poměrových ukazatelů a diagnostická metoda GM-TREND. Za pomoci těchto metod byla posouzena konkurenční schopnost firmy a z výsledků vyplynulo, že podnik má konkurenční potenciál a konkurenceschopnost.cs
dc.description.abstractThe object of the master’s thesis is the evaluation of competitiveness and competitive potential of business enterprise, which sells sports range of world renowned brands. The analysis was performed based on the methods of evaluation competitiveness and competitive potential. Method was used for the evaluation of vitality enterprise Harry Pollak, the basic ratios analysis and diagnostic method GM-TREND. Using these methods the competitiveness of company was assessed and it appeal from the results that the company has competitive potential and competitiveness.en
dc.format.extent1899969 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectKonkurence, konkurenceschopnost, konkurenční výhoda, podnikatelský potenciál, konkurenční potenciál, koncepce konkurenceschopnosti a potenciálu, metoda hodnocení vitality podniku Harryho Pollaka, základní poměrové ukazatelé, metoda GM-TREND.cs
dc.subjectCompetition, Competitiveness, Competitive Advantage, Business Potential, Competitive Potential, The Concept of Competitiveness and potential, Evaluation method of enterprise vitality Harry Pollak, Basic ratios, Method GM-TREND.en
dc.titleZhodnocení konkurenceschopnosti a konkurenčního potenciálu obchodního podnikucs
dc.title.alternativeEvaluation of Competitiveness and Competitive Potential of Business Enterpriseen
dc.typeDiplomová prácecs
dc.contributor.refereeLichovníková, Hanacs
dc.date.accepted2013-05-31cs
dc.thesis.degree-nameIng.cs
dc.thesis.degree-levelMagisterský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department152 - Katedra podnikohospodářskács
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchEkonomika podnikucs
dc.description.resultvelmi dobřecs
dc.identifier.senderS2751cs
dc.identifier.thesisSTA788_EKF_N6208_6208T020_00_2013
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam