dc.contributor.advisor | Janásová, Martina | cs |
dc.contributor.author | Teplá, Veronika | cs |
dc.date.accessioned | 2013-10-20T17:34:50Z | |
dc.date.available | 2013-10-20T17:34:50Z | |
dc.date.issued | 2013 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/100954 | |
dc.description | Import 21/10/2013 | cs |
dc.description.abstract | V teoretické části bakalářské práce jsou popsány základní pojmy z oblasti cateringu, gastronomických služeb a událostí. Tato část obsahuje také stručné charakteristiky gastronomických akcí. Praktická část obsahuje návrh svatební hostiny pořádané v domácím prostředí. Slavnostní oběd bude podáván v zahradě rodinného domu a večeře má formu rautu. Celé menu, včetně grafického návrhu, je sestaveno dle přání snoubenců. Výsledkem práce je návrh hostiny s celkovou cenou za akci. | cs |
dc.description.abstract | There are some basic terms about catering, gastronomy service and events, in the theoretical part. This part also includes typical gastronomy events in brief. Practical part includes proposal of wedding feast, which is organized at home. The dinner party is served in the garden of the family house and the dinner is served as a banquet. All the wedding menu, including graphic proposal, is assembler by clients’s needs. The result of this document is a proposal of the wedding feast with total price for the event. | en |
dc.format.extent | 3302026 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Party servis | cs |
dc.subject | catering | cs |
dc.subject | zajištění svatební hostiny | cs |
dc.subject | návrh svatebního menu | cs |
dc.subject | příprava jídel | cs |
dc.subject | obsluha | cs |
dc.subject | svatba | cs |
dc.subject | Party service | en |
dc.subject | catering | en |
dc.subject | arrange a wedding feast | en |
dc.subject | proposal of a wedding menu | en |
dc.subject | cooking | en |
dc.subject | service | en |
dc.subject | wedding | en |
dc.title | Party servis v praxi | cs |
dc.title.alternative | Party Service in Practice | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Kašpárek, Martin | cs |
dc.date.accepted | 2013-09-09 | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 115 - Katedra managementu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Ekonomika cestovního ruchu | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | TEP0013_EKF_B6208_6501R006_02_2013 | |
dc.rights.access | openAccess | |