dc.contributor.advisor | Krbová, Petra | cs |
dc.contributor.author | Ondrejčeková, Tereza | cs |
dc.date.accessioned | 2014-08-05T09:22:52Z | |
dc.date.available | 2014-08-05T09:22:52Z | |
dc.date.issued | 2014 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/102034 | |
dc.description | Import 05/08/2014 | cs |
dc.description.abstract | Diplomová práce se zabývá analýzou nákupního chování zákazníků prodejny masa a uzenin. Cílem diplomové práce je analyzovat nákupní chování zákazníků prodejny Procházka maso-uzeniny nacházející se ve městě Lipník nad Bečvou. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy týkající se nákupního chování, kupního rozhodovacího procesu, typologií zákazníků a faktorů, které chování spotřebitelů ovlivňují. Praktická část je založena na osobním dotazování. Výsledky dotazování určují hlavní nákupní místo masa a uzenin, kritéria výběru prodejny, četnosti nákupu jednotlivých druhů sortimentu, průměrnou útratu za nákup, zdroje informovanosti o akčních nabídkách a hodnocení faktorů nákupního prostředí prodejny. Navrhnutá doporučení mohou být předložena regionálnímu manažerovi, který tyto návrhy může zrealizovat, aby prodejna plnila stanovený měsíční plán tržeb. | cs |
dc.description.abstract | This thesis deal with the analysis of customer behaviour in the meat products shop. The aim of the thesis is to analyze customer behaviour in the meat products shop Procházka maso-uzeniny situated in the town Lipník nad Bečvou. The theoretical part defines the general concept related to consumer behaviour, decision-making process, typology of customers and the factors that influencing consumer behaviour. The practical part is based on the personal questioning. Results of the questioning determine the main shopping instead of meat and meat products, criteria of choice of meat products shop, purchase frequency of range of products, the average spending for the purchase, sources of information about cheaper goods and evaluation of factors of shopping environment. The proposed recommendations may be submitted to the regional manager who can implement these proposals to shop perform the monthly sales plan. | en |
dc.format.extent | 3988939 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | nákupní chování | cs |
dc.subject | trh masa | cs |
dc.subject | prodejna masa a uzenin | cs |
dc.subject | maso | cs |
dc.subject | uzenina | cs |
dc.subject | zákazník | cs |
dc.subject | customer behaviour | en |
dc.subject | meat market | en |
dc.subject | meat products shop | en |
dc.subject | meat | en |
dc.subject | meat products | en |
dc.subject | customer | en |
dc.title | Analýza nákupního chování zákazníků prodejny masa a uzenin | cs |
dc.title.alternative | Customer Behaviour Analysis in the Meat Products Shop | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Musil, Ondřej | cs |
dc.date.accepted | 2014-06-03 | cs |
dc.thesis.degree-name | Ing. | cs |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | OND333_EKF_N6208_6208T062_2014 | |
dc.rights.access | openAccess | |