Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorFranek, Jiřícs
dc.contributor.authorHladíková, Michaelacs
dc.date.accessioned2014-08-05T09:30:46Z
dc.date.available2014-08-05T09:30:46Z
dc.date.issued2014cs
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/102483
dc.descriptionImport 05/08/2014cs
dc.description.abstractCílem bakalářské práce je zpracování podnikatelského záměru založení a provozování cukrárny v Opavě. Výsledky práce budou sloužit k učinění rozhodnutí, zda tento záměr realizovat, či nikoli. Práce odpoví na základní otázku, zda může být záměr finančně životaschopný a udržitelný, a za jakých podmínek. Skládá se ze dvou částí – teoretické a praktické. Teoretická část obsahuje základní poznatky o podnicích a podnikání, formách založení, podnikatelském záměru, finančním plánu a dalších. Praktická část řeší samotný podnikatelský záměr od návrhu provozu samotné cukrárny, přes okolní a jiné vlivy, analyzuje konkurenci i samotný projekt, provádí finanční plánování. V závěru práce hodnotí všechny aspekty tohoto podnikatelského záměru a odpovídá na otázku, zda realizovat, nebo ne.cs
dc.description.abstractThe aim of this thesis is to compile entrepreneurial purpose of setting up and operating a sweetshop in Opava. It will help the author decide whether to realize the purpose or not. The thesis is answering the basic question of financial profit and its conditions. The work consists of two parts – theoretic and businesslike ones. The theoretic part gives information about companies and enterprise, forms of floatation, financial plans and others. The businesslike part deals with the entrepreneurial purpose – from concept of sweetshop operation to environmental and other influences. It analyses both competitions and the project, examines financial planning. The conclusion of the thesis evaluates all aspects of the entrepreneurial aim and answers the question if to realize it or not.en
dc.format.extent2512036 bytescs
dc.format.mimetypeapplication/pdfcs
dc.language.isocscs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectPodnikatelský záměrcs
dc.subjectcukrárnacs
dc.subjectvýroba cukrářských výrobkůcs
dc.subjectentrepreneurial purpose/ aimen
dc.subjectsweetshopen
dc.subjectproduction of confectionaryen
dc.titlePodnikatelský záměr založení malé firmycs
dc.title.alternativeBusiness Plan for Establishing of a Small Companyen
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeSikorová, Irenacs
dc.date.accepted2014-06-06cs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department152 - Katedra podnikohospodářskács
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchEkonomika podnikucs
dc.description.resultvýborněcs
dc.identifier.senderS2751cs
dc.identifier.thesisHLA0072_EKF_B6208_6208R020_02_2014
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam