dc.contributor.advisor | Papalová, Marcela | cs |
dc.contributor.author | Holuša, Vít | cs |
dc.date.accessioned | 2014-08-05T09:33:06Z | |
dc.date.available | 2014-08-05T09:33:06Z | |
dc.date.issued | 2014 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/102633 | |
dc.description | Import 05/08/2014 | cs |
dc.description.abstract | Bakalářská práce „Konkurenční postavení firmy v potravinářském průmyslu“ se zaměřuje na určení konkurenční pozice firmy vůči jejím konkurentům. V první části práce nalezneme teorii, týkající se analýzy makroprostředí a mikroprostředí. Praktická část obsahuje analýzu PEST, analýzu vnitřních faktorů firmy, analýzu konkurence a SWOT analýzu. Výsledkem pak jsou návrhy a doporučení pro námi zkoumanou firmu. | cs |
dc.description.abstract | Bachelor thesis „Competitive Position of a Company in a Food Industry“ is focused on appraisal of company competitive position. The first part includes theory of microenviroment and macroenviroment. The practical part of the work is assembled of PEST analysis, internal factors analysis, analysis of competition and SWOT analysis. The results of analyses are used for creation of suggestions and recommendations for the company. | en |
dc.format.extent | 4559977 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | konkurence | cs |
dc.subject | vnitřní faktory firmy | cs |
dc.subject | finanční analýza | cs |
dc.subject | analýza PEST | cs |
dc.subject | analýza SWOT | cs |
dc.subject | makroprostředí | cs |
dc.subject | mikroprostředí | cs |
dc.subject | analýza konkurence | cs |
dc.subject | competition | en |
dc.subject | internal factors of company | en |
dc.subject | financial analysis | en |
dc.subject | PEST analysis | en |
dc.subject | SWOT analysis | en |
dc.subject | macroenviroment | en |
dc.subject | microenviroment | en |
dc.subject | analysis of competition | en |
dc.title | Konkurenční postavení firmy v potravinářském průmyslu | cs |
dc.title.alternative | Competitive Position of a Company in a Food Industry | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Lorenčuk, Zbyněk | cs |
dc.date.accepted | 2014-06-05 | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 115 - Katedra managementu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Management | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | HOL0149_EKF_B6208_6208R037_2014 | |
dc.rights.access | openAccess | |