dc.contributor.advisor | Janásová, Martina | cs |
dc.contributor.author | Hrabovská, Josefa Terezie | cs |
dc.date.accessioned | 2014-08-05T09:33:42Z | |
dc.date.available | 2014-08-05T09:33:42Z | |
dc.date.issued | 2014 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/102668 | |
dc.description | Import 05/08/2014 | cs |
dc.description.abstract | Bakalářská práce je věnována problematice školního stravování a koncepci realizace provozu školní jídelny. Práce může být rozdělena do dvou částí. První část se zaměřuje na teoretické charakterizování gastronomie a gastronomických pojmů, školního stravování a školní jídelny. V druhé části je představena pro tuto práci vybraná školní jídelna a návrh přestavby pro ni. Práce pokračuje vyhodnocením dotazníků, SWOT analýzy organizace a doporučením pro potenciální školní jídelnu. | cs |
dc.description.abstract | The bachelor thesis is devoted to the issue of a school catering
and the concept of a school canteen service realization. The thesis can be divided into two parts. The first part is focused on the theoretical characteristics of gastronomy and other culinary terms, school catering and school canteen. In the second part there is introduced the school canteen which has been chosen for this thesis and reconstruction proposal for it. The thesis continues with results of research which was done by using the questionnaire technique and the SWOT analysis of the organization, follows-up recommendation for the potential school canteen. | en |
dc.format.extent | 3218931 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Gastronomie | cs |
dc.subject | školní stravování | cs |
dc.subject | školní jídelna | cs |
dc.subject | HACCP | cs |
dc.subject | SWOT analýza. | cs |
dc.subject | Gastronomy | en |
dc.subject | school catering | en |
dc.subject | school canteen | en |
dc.subject | HACCP | en |
dc.subject | SWOT analysis. | en |
dc.title | Koncept realizace provozu školní jídelny | cs |
dc.title.alternative | Concept of a School Canteen Service Realization | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Mainušová, Martina | cs |
dc.date.accepted | 2014-06-10 | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 115 - Katedra managementu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Ekonomika cestovního ruchu | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | HRA0051_EKF_B6208_6501R006_2014 | |
dc.rights.access | openAccess | |