dc.contributor.advisor | Válková, Elen | cs |
dc.contributor.author | Procházková, Tereza | cs |
dc.date.accessioned | 2014-11-06T07:40:22Z | |
dc.date.available | 2014-11-06T07:40:22Z | |
dc.date.issued | 2014 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/105964 | |
dc.description | Import 06/11/2014 | cs |
dc.description.abstract | Tématem bakalářské práce je komparace závodního stravování ve výrobních závodech v rámci TATRA TRUCKS a.s. Hlavním cílem bakalářské práce je zjištění informací o zajištění stravování ve výrobních podnicích a následné porovnání se společností TATRA TRUCKS a.s. Informace jsou získávány pomocí metody osobního dotazování. V teoretické části práce jsou popsány stravovací služby, význam společného stravování, provozovny stravování, formy spolčeného stravování, péče o zaměstnance, právní hledisko stravování a hygienické požadavky na provoz. Praktická část je rozdělena na charakteristiku podniku TATRA TRUCKS a.s. a na porovnání závodního stravování. V závěru praktické části jsou shrnuty výsledky komparace a jsou navržena zlepšení pro podnik TATRA TURCKS a.s. | cs |
dc.description.abstract | The bachelor thesis is the comparison of food providing programs in manufacturing plants within TATRA TRUCKS a.s. The main objective of the bachelor thesis is finding information on the boarding in manufacturing companies and then compare with TATRA TRUCKS a.s. The information is obtained through personal interviews methods. The theoretical part describes the catering services, meaning caterers, catering establishments, forms caterers, employee care, legal aspects and food hygiene requirements for operation. The practical part is divided into characteristics of the company as TATRA TRUCKS and comparison of catering. Finally the comparison results are summarized are proposed to improvement company TATRA TRUCKS a.s. | en |
dc.format.extent | 1533442 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | komparace | cs |
dc.subject | výrobní společnosti | cs |
dc.subject | závodní stravování | cs |
dc.subject | zajištění stravování | cs |
dc.subject | osobní dotazování | cs |
dc.subject | dotazník | cs |
dc.subject | comparison | en |
dc.subject | manufacturing companies | en |
dc.subject | catering | en |
dc.subject | providing meals | en |
dc.subject | personal interviews | en |
dc.subject | questionnaire | en |
dc.title | Komparace závodního stravování ve výrobních závodech v rámci TATRA TRUCKS a.s. | cs |
dc.title.alternative | The Comparison of Food Providing Programs in Manufacturing Plants within TATRA TRUCKS a.s. | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Rebroš, Daniel | cs |
dc.date.accepted | 2014-06-11 | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 152 - Katedra podnikohospodářská | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Ekonomika podniku | cs |
dc.description.result | dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | PRO0078_EKF_B6208_6208R020_01_2014 | |
dc.rights.access | openAccess | |