dc.contributor.advisor | Valečková, Jana | cs |
dc.contributor.author | Pavliková, Veronika | cs |
dc.date.accessioned | 2015-07-22T09:08:52Z | |
dc.date.available | 2015-07-22T09:08:52Z | |
dc.date.issued | 2014 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/107066 | |
dc.description | Import 22/07/2015 | cs |
dc.description.abstract | Tématem diplomové práce je analýza spotřebitelského chování korejské restaurace. Cílem práce je popsat spotřebitelské chování v korejské restaurace sídlící na Frýdeckém náměstí ve městě Frýdek-Místek. Cílem je zjistit strukturu zákazníků restaurace, frekvenci návštěv, spotřební zvyklosti zákazníků a jejich preference a zaměřit se především na rozdíly mezi českým a zahraničním zákazníkem. Pro samotný výzkum byla zvolena metoda kvantitativního výzkumu, a to pomocí osobního dotazování. Veškerá data byla zpracovaná pomocí tabulkového editoru do patřičných grafů a tabulek. | cs |
dc.description.abstract | The theme of the thesis is analysis of consumer behavior in the korean restaurant. The task of thesis is discription of consumer behavior in the korean restaurant which is situated on Frydek square in Frydek-Mistek city. The task is to determine the structure of customers, frequency of visits, consumer habits and their preferences and concentrate to differences between czech and foreign customers. For the methodology was chose a quantitative research-personal interviews. All date were processed by MS Excel editor into appropriate graphs and charts. | en |
dc.format.extent | 3821728 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Spotřebitelské chování | cs |
dc.subject | spotřebitel | cs |
dc.subject | chování zákazníka | cs |
dc.subject | zákazník | cs |
dc.subject | korejská restaurace | cs |
dc.subject | korejská kuchyně | cs |
dc.subject | chi-kvadrát test | cs |
dc.subject | Consumer behavior | en |
dc.subject | consumer | en |
dc.subject | customer behavior | en |
dc.subject | customer | en |
dc.subject | korean restaurant | en |
dc.subject | korean cooking | en |
dc.subject | chi-kvadrat test | en |
dc.title | Analýza spotřebitelského chování korejské restaurace | cs |
dc.title.alternative | Consumer Behaviour Analysis in the Korean Restaurant | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Müller, David | cs |
dc.date.accepted | 2014-09-03 | cs |
dc.thesis.degree-name | Ing. | cs |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | PAV616_EKF_N6208_6208T062_2014 | |
dc.rights.access | openAccess | |