dc.contributor.advisor | Zajarošová, Markéta | cs |
dc.contributor.author | Bujnoch, Jiří | cs |
dc.date.accessioned | 2015-07-22T09:09:23Z | |
dc.date.available | 2015-07-22T09:09:23Z | |
dc.date.issued | 2015 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/107196 | |
dc.description | Import 22/07/2015 | cs |
dc.description.abstract | Cílem diplomové práce je návrh marketingové kampaně pro restaurace SUBWAY® v České republice založený na informacích získaných prostřednictvím marketingového výzkumu. V teoretické části práce jsou interpretována teoretická východiska marketingové komunikace, je zde provedena charakteristika trhu rychlého občerstvení a konkrétní charakteristika restaurací SUBWAY® Ostrava. V praktické části práce je popsán provedený deskriptivní marketingový výzkum metodou on-line dotazování. Data získaná z provedeného výzkumu jsou v práci analyzována a na základě této analýzy je v práci navržena marketingová kampaň pro restaurace SUBWAY® v České republice. | cs |
dc.description.abstract | The aim of the thesis is marketing campaign design for SUBWAY® restaurants in the Czech Republic based on information obtained through marketing research. In the theoretical part is interpreted theoretical basis of marketing communication, characteristic of fast food market and concrete characteristics of SUBWAY® restaurants in Ostrava. In the practical part of the thesis is described descriptive marketing research using online polling method. Data obtained from the research are analyzed and on the basis of this analysis is designed marketing campaign for SUBWAY® restaurants in the Czech Republic. | en |
dc.format.extent | 3771314 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Návrh marketingové kampaně | cs |
dc.subject | marketingová kampaň | cs |
dc.subject | marketingová komunikace | cs |
dc.subject | komunikační mix | cs |
dc.subject | komunikační rozpočet | cs |
dc.subject | rychlé občerstvení | cs |
dc.subject | restaurace rychlého občerstvení | cs |
dc.subject | Marketing campaign design | en |
dc.subject | marketing campaign | en |
dc.subject | marketing communications | en |
dc.subject | communication mix | en |
dc.subject | communication budget | en |
dc.subject | fast food | en |
dc.subject | fast food restaurants | en |
dc.title | Návrh marketingové kampaně pro restaurace rychlého občerstvení | cs |
dc.title.alternative | Marketing Campaign Design for the Fast Food Restaurants | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Tomeš, Pavel | cs |
dc.date.accepted | 2015-05-27 | cs |
dc.thesis.degree-name | Ing. | cs |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | BUJ0009_EKF_N6208_6208T062_2015 | |
dc.rights.access | openAccess | |