dc.contributor.advisor | Velčovská, Šárka | cs |
dc.contributor.author | Tománková, Petra | cs |
dc.date.accessioned | 2015-11-04T08:49:43Z | |
dc.date.available | 2015-11-04T08:49:43Z | |
dc.date.issued | 2015 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/110645 | |
dc.description | Import 04/11/2015 | cs |
dc.description.abstract | Cílem diplomové práce bylo analyzovat postoje zákazníků k jednotlivým nástrojům marketingové komunikace BON BON Chocolaterie, nalézt případné nedostatky v komunikaci oproti konkurenci a na základě zjištěných výsledků navrhnout novou marketingovou komunikaci, která povede ke zvýšení návštěvnosti kavárny. Sběr dat byl realizován metodou osobního dotazování a metodou benchmarking. Návrhy uvedené v této diplomové práci by měly být přínosem pro jednatelku společnosti BON caffé s.r.o. a téměř všechny z navrhovaných doporučení by mohly vést ke zvýšení počtu návštěvníků. | cs |
dc.description.abstract | The main aim of this diploma thesis was to determine customers' attitudes towards individual tools of marketing communication that BON BON Chocolaterie uses and to identify whether the level of communication given by the competitors is followed. A secondary aim was to suggest a new marketing communication based on results obtained by personal interviews. This new marketing communication proposal should lead to an increase in visitor numbers to the Cafeteria. The data was obtained by personal interviews and benchmarking method. Proposals mentioned in this diploma thesis should be a benefit to the executive director of the company BON caffé s.r.o. and almost all of the suggested recommendations should lead to an increase in visitor numbers. | en |
dc.format.extent | 4893430 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Benchmarking | cs |
dc.subject | kavárna | cs |
dc.subject | marketingová komunikace | cs |
dc.subject | marketingový výzkum | cs |
dc.subject | návštěvnost | cs |
dc.subject | osobní dotazování | cs |
dc.subject | Benchmarking | en |
dc.subject | cafeteria | en |
dc.subject | marketing communication | en |
dc.subject | marketing research | en |
dc.subject | visit rate | en |
dc.subject | personal interview | en |
dc.title | Návrh marketingové komunikace pro zvýšení návštěvnosti kavárny | cs |
dc.title.alternative | Marketing Communication Design for the Visit Rate Increase of the Cafeteria | en |
dc.type | Diplomová práce | cs |
dc.contributor.referee | Šimková, Marcela | cs |
dc.date.accepted | 2015-05-28 | cs |
dc.thesis.degree-name | Ing. | cs |
dc.thesis.degree-level | Magisterský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | TOM639_EKF_N6208_6208T062_2015 | |
dc.rights.access | openAccess | |