dc.contributor.advisor | Poláková, Kamila | cs |
dc.contributor.author | Třuslová, Jana | cs |
dc.date.accessioned | 2015-11-04T08:49:58Z | |
dc.date.available | 2015-11-04T08:49:58Z | |
dc.date.issued | 2015 | cs |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/110691 | |
dc.description | Import 04/11/2015 | cs |
dc.description.abstract | Bakalářská práce se zabývá tématem „Inovace obalu výrobce potravin“. Cílem práce je vybrat ten nejlepší grafický návrh ze tří, společností poskytnutých variant. Nejprve je charakterizován zadavatel výzkumu – společnost Beskyd Fryčovice, a. s. Dále jsou zpracována základní teoretická východiska – inovace a obal.
Sběr primárních dat probíhal prostřednictvím metody kvalitativního výzkumu, Focus group, a jeho výstupy jsou názory a postoje vybraných respondentů k daným grafickým variantám návrhů nového obalu brambor společnosti.
Na základe výzkumu jsou společnosti doporučeny návrhy na zlepšení jednotlivých grafických návrhů i samotného obalu. | cs |
dc.description.abstract | Bachelor thesis deals with „Package Innovation of Food Producer“. The aim of this thesis is to choose the best graphic draft out of its three graphical variations provided by the company.
The theoretical part includes the characterization of the company Beskyd Fryčovice, a. s. and the basic definition of the terms innovation and the package.
Primary data were gathered via qualitative reaserch method - Focus Group. The outputs of the reaserch are the opinions of selected respondents towards the three variations of graphic draft for new potato package of said company.
On the basis of the reaserch, the company was given the recommendations for both the improvement of the individual graphic drafts and package itself. | en |
dc.format.extent | 2986342 bytes | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | cs |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | grafický návrh | cs |
dc.subject | obal | cs |
dc.subject | obal na brambory | cs |
dc.subject | skupinový rozhovor | cs |
dc.subject | inovace | cs |
dc.subject | graphic draft | en |
dc.subject | package | en |
dc.subject | potato package | en |
dc.subject | Focus Group, innovation | en |
dc.title | Inovace obalů výrobce potravin | cs |
dc.title.alternative | Package Innovation of Food Producer | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Smotlacha, David | cs |
dc.date.accepted | 2015-06-10 | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 116 - Katedra marketingu a obchodu | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Marketing a obchod | cs |
dc.description.result | dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | TRU0033_EKF_B6208_6208R062_2015 | |
dc.rights.access | openAccess | |