dc.contributor.advisor | Zelinková, Kateřina | |
dc.contributor.author | Bejochová, Petra | |
dc.date.accessioned | 2016-11-01T12:28:39Z | |
dc.date.available | 2016-11-01T12:28:39Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/112919 | |
dc.description | Import 02/11/2016 | cs |
dc.description.abstract | Téma bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu pro fyzickou osobu. V teoretické části je uvedena obecná charakteristika podnikatelského plánu, jeho výhody, zúčastněné osoby, fáze a postup podnikatelského plánu a jeho hodnocení. V praktické části je vypracován podnikatelský plán pro fyzickou osobu v oblasti gastronomie – realizace fiktivního motorestu. Podnikatelský plán je zpracován podle všech bodů, které jsou napsány v teoretické části. Je zpracován za účelem získání bankovního úvěru a je vytvořen na první tři roky. Obsahuje základní informace o podniku, analýzu konkurence, analýzu zákazníků, marketingovou a obchodní strategii, finanční plán a další. | cs |
dc.description.abstract | The subject of bachelor thesis is processing a business plan for a natural person. The theoretical part describes the general characteristics of the business plan, its benefits, interested parties,phases and process of business plan and its evaluation. In the practical part is processed business plan for a natural person in the field of gastronomy - the realization of a fictitious roadhouse. The business plan is worked according to all the points that are written in the theoretical part. It is processed in order to obtain a bank loan and cash flow is created for the first three years. Business plan contains basic information about the business, competitor analysis, customer analysis, marketing and business strategy, financial plan and more. | en |
dc.format.extent | 1930973 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | Podnikatelský plán | cs |
dc.subject | fyzická osoba | cs |
dc.subject | charakteristika | cs |
dc.subject | gastronomie | cs |
dc.subject | bankovní úvěr | cs |
dc.subject | zákazníci | cs |
dc.subject | konkurence | cs |
dc.subject | finanční plán | cs |
dc.subject | Business plan | en |
dc.subject | a natural person | en |
dc.subject | characteristic | en |
dc.subject | gastronomy | en |
dc.subject | bank loan | en |
dc.subject | customers | en |
dc.subject | competition | en |
dc.subject | financial plan | en |
dc.title | Zpracování podnikatelského plánu pro fyzickou osobu | cs |
dc.title.alternative | The Processing of a Business Plan for the Natural Person | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Vrebová, Denisa | |
dc.date.accepted | 2016-09-07 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 115 - Katedra managementu | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Management | cs |
dc.description.result | výborně | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | BEJ0010_EKF_B6208_6208R037_2016 | |
dc.rights.access | openAccess | |