Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorZelinková, Kateřina
dc.contributor.authorDžambík, Patrik
dc.date.accessioned2016-11-01T12:28:39Z
dc.date.available2016-11-01T12:28:39Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.otherOSD002cs
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/112921
dc.descriptionImport 02/11/2016cs
dc.description.abstractTato bakalářská práce se zabývá tvorbou podnikatelského záměru na založení restaurace. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a aplikační. V teoretické části jsou uvedeny základní pojmy spjaté s oblasti podnikání. Dále je zde popsána struktura a obsah podnikatelského záměru. V aplikační části je sestaven konkrétní podnikatelský záměr na založení rybí restaurace. Tato část obsahuje popis podniku a podnikatelské příležitosti, analýzu vnějšího prostředí, popis marketingové strategie a finanční plán. Výsledek práce poukazuje na to, že tento projekt by v praxi, mohl být rentabilní a tudíž i životaschopný.cs
dc.description.abstractThis Bachelor thesis focus on creating a business plan to establish a restaurant. The thesis is divided into two parts, theoretical and practical. The theoretical part describe the basic concepts related to business. There is also described the structure and content of the business plan. At the practical part is assembled concrete business plan for the establishment of a fish restaurant. This section contains a description of the business and business opportunity, the external analysis, a description of the marketing strategy and financial plan. The result of the study points out that this project could be profitable and therefore viable in practice.en
dc.format.extent2102420 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectpodnikatelský záměrcs
dc.subjectpodnikánícs
dc.subjectmarketingový mixcs
dc.subjectpeněžní tokycs
dc.subjectzaložení restauracecs
dc.subjectbusiness planen
dc.subjectentrepreneurshipen
dc.subjectmarketing mixen
dc.subjectcash flowen
dc.subjectestablishment a restauranten
dc.titleTvorba podnikatelského záměru na založení restauracecs
dc.title.alternativeCreating a Business Plan for the Establishment of a Restauranten
dc.typeBakalářská prácecs
dc.contributor.refereeVrebová, Denisa
dc.date.accepted2016-09-07
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-levelBakalářský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department115 - Katedra managementu
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchManagementcs
dc.description.resultvelmi dobřecs
dc.identifier.senderS2751cs
dc.identifier.thesisDZA0005_EKF_B6208_6208R037_2016
dc.rights.accessopenAccess


Soubory tohoto záznamu

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam