dc.contributor.advisor | Zelinková, Kateřina | |
dc.contributor.author | Džambík, Patrik | |
dc.date.accessioned | 2016-11-01T12:28:39Z | |
dc.date.available | 2016-11-01T12:28:39Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.other | OSD002 | cs |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10084/112921 | |
dc.description | Import 02/11/2016 | cs |
dc.description.abstract | Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou podnikatelského záměru na založení restaurace. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a aplikační. V teoretické části jsou uvedeny základní pojmy spjaté s oblasti podnikání. Dále je zde popsána struktura a obsah podnikatelského záměru. V aplikační části je sestaven konkrétní podnikatelský záměr na založení rybí restaurace. Tato část obsahuje popis podniku a podnikatelské příležitosti, analýzu vnějšího prostředí, popis marketingové strategie a finanční plán. Výsledek práce poukazuje na to, že tento projekt by v praxi, mohl být rentabilní a tudíž i životaschopný. | cs |
dc.description.abstract | This Bachelor thesis focus on creating a business plan to establish a restaurant. The thesis is divided into two parts, theoretical and practical. The theoretical part describe the basic concepts related to business. There is also described the structure and content of the business plan. At the practical part is assembled concrete business plan for the establishment of a fish restaurant. This section contains a description of the business and business opportunity, the external analysis, a description of the marketing strategy and financial plan. The result of the study points out that this project could be profitable and therefore viable in practice. | en |
dc.format.extent | 2102420 bytes | |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava | cs |
dc.subject | podnikatelský záměr | cs |
dc.subject | podnikání | cs |
dc.subject | marketingový mix | cs |
dc.subject | peněžní toky | cs |
dc.subject | založení restaurace | cs |
dc.subject | business plan | en |
dc.subject | entrepreneurship | en |
dc.subject | marketing mix | en |
dc.subject | cash flow | en |
dc.subject | establishment a restaurant | en |
dc.title | Tvorba podnikatelského záměru na založení restaurace | cs |
dc.title.alternative | Creating a Business Plan for the Establishment of a Restaurant | en |
dc.type | Bakalářská práce | cs |
dc.contributor.referee | Vrebová, Denisa | |
dc.date.accepted | 2016-09-07 | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský studijní program | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakulta | cs |
dc.description.department | 115 - Katedra managementu | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.thesis.degree-branch | Management | cs |
dc.description.result | velmi dobře | cs |
dc.identifier.sender | S2751 | cs |
dc.identifier.thesis | DZA0005_EKF_B6208_6208R037_2016 | |
dc.rights.access | openAccess | |