Show simple item record

dc.contributor.advisorZelinková, Kateřina
dc.contributor.authorHoluša, Vít
dc.date.accessioned2017-08-23T09:13:48Z
dc.date.available2017-08-23T09:13:48Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.otherOSD002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10084/117773
dc.description.abstractV Diplomové práci "Zpracování podnikatelského plánu na založení kavárny" je vypracován individuální podnikatelský plán spolu se zhodnocením vnějších a vnitřních faktorů, působících na nově otevřený podnik. V praktické části je přiblížena konkrétní podnikatelská příležitost a jsou provedeny analýzy vnějšího a vnitřního prostředí podniku. První analýzou je PEST analýza, následuje Porterova analýza, marketingový mix, finanční plán a SWOT analýza. Výsledkem práce je podnikatelský plán, zhodnocení externích a interních faktorů působících na podnik a návrhy a doporučení spolu se zhodnocením dosažených výsledků v prvním roce fungování.cs
dc.description.abstractIn the dissertation thesis “The Creation of Business Plan for Establishing A Café“ an individual business plan is drawn up with the evaluation of external and internal factors which are effecting a newly founded company. The theoretical part consists of the specific business opportunity and the analysis of external and internal environment. At first, the PEST analysis is done, and then there comes the Porter analysis, marketing mix, financial plan and SWOT analysis. The final result of this work is the business plan as well as the evaluation of external and internal factors, proposals and recommendations for company and the evaluation of results of the first year.en
dc.format.extent4403763 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocs
dc.publisherVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostravacs
dc.subjectzpracování podnikatelského plánucs
dc.subjectpodnikatelský pláncs
dc.subjectzaložení kavárnycs
dc.subjectPEST analýzacs
dc.subjectPorterova analýzacs
dc.subjectmarketingový mix, finanční pláncs
dc.subjectmatice EFE a IFEcs
dc.subjectanalýza citlivost, SWOT analýza.cs
dc.subjectCreation of business planen
dc.subjectbusiness planen
dc.subjectestablishing a cafeen
dc.subjectPEST analysisen
dc.subjectPorter analysisen
dc.subjectmarketing mixtureen
dc.subjectfinancial planen
dc.subjectEFE and IFE matrixen
dc.subjectsensitivity analysisen
dc.subjectSWOT analysis.en
dc.titleZpracování podnikatelského plánu na založení kavárnycs
dc.title.alternativeCreation of Business Plan for Establishment Cafeen
dc.typeDiplomová prácecs
dc.contributor.refereeStanovský, Pavel
dc.date.accepted2017-05-25
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-levelMagisterský studijní programcs
dc.thesis.degree-grantorVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava. Ekonomická fakultacs
dc.description.department115 - Katedra managementu
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.thesis.degree-branchManagementcs
dc.description.resultvelmi dobřecs
dc.identifier.senderS2751cs
dc.identifier.thesisHOL0149_EKF_N6208_6208T037_2017
dc.rights.accessopenAccess


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record